Tel: +45 70 70 73 10CASCASONLINE

Vinduespolering

Hos Cas Cas Gruppen A/S tilbyder vi vinduespolering af højeste kvalitet til virksomheder og boligforeninger i alle størrelser.

Vi ved ligeså vel som Jer, at en ren facade ikke kun er med til at give et godt førstehåndsindtryk overfor Jeres kunder og gæster. En ren facade har også en betydelig effekt i forhold til trivsel og arbejdsmiljø.

Landsdækkende service 24 timer i døgnet

Ønsker I, at Jeres vinduer pudses kl. 22 om aftenen så Jeres medarbejdere ikke forstyrres i løbet af deres arbejdsdag? Eller ønsker I, at vinduespoleringen i Jeres boligforening skal foregå kl. 12 om dagen, så Jeres beboere ikke bebyrdes? Den klarer vi.

Uanset hvor i landet Jeres virksomhed eller boligforening befinder sig, kan vi levere vinduespolering 24 timer i døgnet.

Med mere end 20 års erfaring i branchen kan vi levere kompetent vinduespolering, hvor vores kunders ønsker og behov altid er i fokus. Vi tilbyder blandt andet:

  • Kundetilpasset vinduespolering
  • Finish-polering
  • Facaderens
  • Rensepolering
  • Vinduespolering med rentvandsanlæg
  • Lift-opgaver i forbindelse med tag, tagrender og lignende
  • Vinduespolering fra stillads eller gondol

Ingen opgave er for stor eller for lille til os – og ingen for kompleks.

Vi har flere forskellige afdelinger i Danmark. Vores hovedkontor og Afdeling Øst er placeret i Glostrup på Sjælland, mens vores Afdelinger i Vest er placeret i henholdsvis Aarhus og Kolding.

Vinduespolering på abonnement

Vinduer og glasfacader kan nemt blive glemt og overset i en travl hverdag. Derfor tilbyder vi hos Cas Cas Gruppen en abonnementsløsning. 

Med et vinduespoleringsabonnement hos os bestemmer I interval og tidspunkt for vinduespoleringen – så sørger vi for, at aftalen kører fast.

TOP