Tel: +45 70 70 73 10CASCASONLINE

ATP-målinger

ATP står for Adenosin-tri-fosfat, hvilket er det næringsholdige energimolekyle i levende celler og fødevarerester, som de sundhedsskadelige mikroorganismer kan leve af.

Det er ikke muligt at se disse molekyler og mikroorganismer med det blotte øje. Derfor benytter vi os af ATP-målinger på kritiske områder for at lokalisere og identificere dem, så de kan bekæmpes med den fornødne rengøring.

Undgå driftstop

Opfølgning, kontrol og kvalitetssikring - det er vejen frem til rengøring af højeste kvalitet.

Vi ved, at produktionsvirksomheder har strenge krav til rengøring og desinfektion, og derfor er ATP-målinger uundværlige i Jeres fødevareproduktion.

Hos Cas Cas Gruppen A/S sikrer vi blandt andet via vores ATP-målinger, at vores rengøring lever op til den lovede og forventede kvalitet. ATP-Målingerne samt andre kontrolrapporter giver et visuelt overblik over den leverede rengøring, hvilket I som kunde kan følge med i, via vores unikke kvalitetsovervågningsportal, CASCASonline.dk.

Kvaliteten af rengøringen i Jeres virksomhed er afgørende for Jeres produktion. Er kvaliteten ikke i orden kan Jeres virksomhed i værste fald ende i driftstop. Derfor skal opgaverne løses perfekt - hver gang.

Rengøring tilpasset Jeres virksomhed

Vi sætter en ære i, at have et tæt samarbejde med vores kunder. Vi tror på, at gensidig tillid og respekt mellem kunde og leverandør er vejen frem til god kommunikation og perfekt løste opgaver.

I samarbejde med Jer, skræddersyer vi en løsning, som er tilpasset Jeres ønsker og behov, så I kan fokusere på Jeres kerneforretning og optimere Jeres indtjening - så tager vi os af rengøringen.

TOP