Hvad er ATP?

ATP står for Adenosin-tri-fosfat, hvilket er det næringsholdige energimolekyle i levende celler og fødevarerester, som de sundhedsskadelige mikroorganismer kan leve af.

Man kan ikke se disse molekyler og mikroorganismer med det blotte øje. Derfor benytter vi os af ATP-målinger på kritiske områder for at lokalisere og identificere dem, så de kan bekæmpes med den fornødne rengøring.

Undgå driftstop

Opfølgning, kontrol og kvalitetssikring - det er vejen frem til rengøring af højeste kvalitet.

Vi ved, at produktionsvirksomheder har strenge krav til rengøring og desinfektion, og derfor er ATP-målinger uundværlige i din fødevareproduktion.

Hos Cas Cas Gruppen A/S sikrer vi blandt andet via vores ATP-målinger, at vores rengøring lever op til den lovede og forventede kvalitet. Målingerne samt andre kontrolrapporter giver et visuelt overblik over den leverede rengøring, hvilket du som kunde kan følge med i via vores unikke kvalitetsovervågningsportal, CASCASonline.dk.

Kvaliteten af rengøringen i din virksomhed er afgørende for din produktion. Er kvaliteten ikke i orden kan din virksomhed i værste fald ende i driftstop. Opgaverne skal løses perfekt - hver gang.

Rengøring tilpasset din virksomhed

Vi sætter en ære i, at have et tæt samarbejde med vores kunder. Vi tror på, at gensidig tillid og respekt mellem kunde og leverandør er vejen frem til god kommunikation og perfekt løste opgaver.

I samarbejde med dig skræddersyer vi en løsning der er tilpasset dine ønsker og behov, så du kan fokusere på din kerneforretning og optimere din indtjening - så tager vi os af rengøringen.

Ring til os på

eller skriv til os

Vil du høre mere?

Tøv endelig ikke med at kontakte os, hvis du kunne tænke dig et uforpligtende tilbud. Du kan enten benytte dig af kontaktformularen til højre eller give os et kald på tlf. +45 70 70 73 10.

Vi glæder os til at høre fra dig!

TOP