Flytte og opbevaring til alle typer af kunder

Det er en stor opgave at flytte. Uanset om I skal flytte fra en villa, et kontormiljø eller fra en hel lagerhal er en flytning tidskrævende og anstrengende. Netop derfor tilbyder Cas Cas Gruppen A/S flytning og opbevaring til private og erhverv.

Nedpakning, rengøring, affaldshåndtering, opbevaring og flytning fra ét sted til et andet kan være en større koordineringsopgave – og det kræver omhyggelighed.

Vi sørger for at Jeres flytteproces bliver nem og overskuelig, uanset hvor meget I skal have flyttet, eller hvor langt væk i landet I skal flytte.

Nedpakning og flytning

Med en flytteaftale hos os, vil I inden flytningen få udleveret mærkater i forskellige farver I kan sætte på flyttekasser og møbler. På den måde kan I eksempelvis farvekoordinere i forhold til hvad der skal flyttes, smides ud eller opbevares.

Ønsker I selv at stå for nedpakningen, sælger og udlejer vi flyttekasser og tæpper. Hvis ikke I har tid til dette, kan I trygt overlade opgaven om at få pakket Jeres ting ned til os.

I forbindelse med flytning kan vi tilbyde slutrengøring, hvor vores rengøringsassistenter støvsuger og vasker alle gulve, rengøre toiletter og køkkener, aftørre alle vandrette overflader samt stå for jeres affaldshåndtering – så kan I fokusere på at flytte ind i Jeres nye omgivelser.

Opbevaring i alle størrelser

I en flytteproces kan midlertidig opbevaring af ejendele være en nødvendighed.

Vi tilbyder derfor udendørs og indendørs opbevaring til private og erhverv i alle størrelser:

  • På lagere
  • I containere
  • I citybokse
  • I skibscontainere

Ring til os på

eller skriv til os

Har I inventar I ikke ønsker at flytte med til jeres nye omgivelser, har vi hos Cas Cas Gruppen et samarbejde med forskellige opkøbere og vurderingseksperter, som vi kan sætte Jer i kontakt med.

Vil I høre mere?

I er altid velkommen til at kontakte os, hvis I vil høre mere om flytte og opbevaring eller ønsker et uforpligtende tilbud. Benyt kontaktformularen til højre eller ring til os på tlf.: 70 70 73 10, så kan vi tage en snak om din flytte og/eller opbevaringsopgave.

TOP