Tel: +45 70 70 73 10CASCASONLINE

Flytte og opbevaring

Det er en stor opgave at flytte. Uanset om I skal flytte fra en villa, et kontormiljø eller fra en hel lagerhal er en flytning tidskrævende og anstrengende. Netop derfor tilbyder Cas Cas Gruppen A/S flytning og opbevaring til private og erhverv.

Nedpakning, rengøring, affaldshåndtering, opbevaring og flytning fra ét sted til et andet kan være en større koordineringsopgave – og det kræver omhyggelighed.

Vi sørger for at Jeres flytteproces bliver nem og overskuelig, uanset hvor meget I skal have flyttet, eller hvor langt væk i landet I skal flytte.

Nedpakning og flytning

Med en flytteaftale hos os, vil I inden flytningen få udleveret mærkater i forskellige farver I kan sætte på flyttekasser og møbler. På den måde kan I eksempelvis farvekoordinere hvad der skal flyttes, smides ud eller opbevares.

Ønsker I selv at stå for nedpakningen, sælger og udlejer vi flyttekasser og tæpper. Hvis ikke I har tid til dette, kan I trygt overlade opgaven om at få pakket Jeres ting ned til os.

I forbindelse med flytning kan vi tilbyde slutrengøring, hvor vores rengøringsassistenter støvsuger og vasker alle gulve, rengør toiletter og køkkener samt aftørrer alle vandrette overflader. Vi kan også hjælpe Jer med Jeres affaldshåndtering. Så kan I fokusere på at flytte ind i Jeres nye omgivelser.

Opbevaring i alle størrelser

I en flytteproces kan midlertidig opbevaring af ejendele være en nødvendighed.

Vi tilbyder derfor udendørs- og indendørs opbevaring til private og erhverv i alle størrelser:

  • På lagere
  • I containere
  • I citybokse
  • I skibscontainere

Har I inventar I ikke ønsker at flytte med til Jeres nye omgivelser, har vi hos Cas Cas Gruppen et samarbejde med forskellige opkøbere og vurderingseksperter, som vi kan sætte Jer i kontakt med.

TOP