Tel: +45 70 70 73 10CASCASONLINE

Om Cas Cas Online

CASCASonline.dk er en unik kvalitetsovervågningsportal udviklet af Cas Cas Gruppen A/S, for at give et simpelt og samlet overblik over alle opgaver vi løser for Jer. Dette gælder både for kontaktoplysninger, arbejdsplaner, ekstraopgaver, eventuelle reklamationer og lignende.

Giver ekstra tryghed for vores kunder

I kan nemt trække statistikker på alle Jeres lokationer, så vi nemt og hurtig kan tilpasse diverse arbejdsprocesser til Jer.

CASCASonline.dk er en portal, hvor I kan lægge opgaver og eventuelle reklamationer ind samt følge med i, at alle opgaver bliver udført og leveret i henhold til kontrakten.

I CASCASonline.dk vil alle Jeres lokationer blive oprettet.

Den ansvarlige serviceleder for Jeres virksomhed vil få oprettet adgang til Jeres lokationer på siden, og kan herigennem se alle arbejdsplaner knyttet til den enkelte lokation. Servicelederen vil kunne indrapportere fejl og mangler, samt se hvornår og hvilke af disse bliver udbedret.

Dette giver en sikkerhed både for Jeres virksomhed samt Cas Cas Gruppen, at alle opgaver og reklamationer bliver udbedret inden for den aftalte tidsfrist.

TOP