Tel: +45 70 70 73 10CASCASONLINE

Byggeaffald

En rodet og uoverskuelig byggeplads hvor byggeaffald flyder i bunker, er kun med til at komplicere Jeres byggeprojekt – og i værste tilfælde forsinke det.

Sørg for at smide alt byggeaffald ud i korrekte containere fra første dag. Det giver ro og overblik over Jeres projekt, og ikke mindst et godt arbejdsmiljø for alle på byggepladsen.

Cas Cas Gruppen A/S opstiller og tømmer containere til byggeaffald, uanset størrelsen – både til private og erhverv.

Hvad er byggeaffald?

Byggeaffald er ikke ensbetydende med, at alt affald fra byggepladsen kan smides i samme container. Netop derfor har vi sammensat en overskuelig liste over, hvad der definerer byggeaffald:

Obs: Smid ikke farligt affald, forurenet byggeaffald, asbest, dagrenovation eller forbrændingsegnet affald, plast, pvc og IT-skrot i containeren med byggeaffald. Disse typer af affald skal sorteres og bortskaffes miljørigtigt på andre måder end byggeaffald. Cas Cas Gruppen kan naturligvis opstille korrekte containere og beholdere til disse typer af affald.

Jeres samarbejdspartner, når I skal have overblik over byggepladsen

Størrelserne på containerne til Jeres byggeprojekt afhænger af hvad I har behov for. Derfor står vi altid klar til at vejlede, rådgive og besigtige Jeres byggeplads, så I får de korrekte containere til Jeres byggeaffald.

God kommunikation mellem kunde og leverandør er vejen frem til de bedste samarbejder.

TOP