bioaffald - bionic

Alt der kan genanvendes, bør genanvendes

Bioaffald skal bortskaffes korrekt. Derfor har vi hos Cas Cas Gruppen A/S udviklet vores egen unikke bioaffaldstank, BIONIC.

BIONIC er en bæredygtig bioaffaldstank af Cas Cas Gruppens eget design, hvor I kan smide alt uemballerede bioaffald i. Tanken kan indeholde op til 1.000 liter, og kan stå inde såvel som ude.

Hvad er bioaffald?

Bioaffald er råt eller tilberedt organisk affald, som kan nedbrydes og omdannes til biogas eller gødning. Vi har sammensat en liste over hvilket organisk affald, der må smides i bioaffaldstanken:

OBS!

Organiske materialer som træ, haveaffald, jord og større mængder af blomster og planter må ikke smides ned i tanken.

Derfor skal I vælge BIONIC

BIONIC’en er designet således, at der i bunden af tanken er installeret en kværn samt tilføjet en smule vand, så alt Jeres bioaffald mases sammen og fylder så lidt som muligt.

Derudover er vores BIONIC meget hygiejnisk. Tankens låg er godt tilsluttet, så bioaffaldet rådner meget langsommere grundet den meget begrænsede mængde ilt. Dette gør også, at I undgår lugtgener og skadedyr. Ingen skadedyr kan komme ind i tanken, når biotanken er lukket til.

Håndtering og tømning

Med en BIONIC skal I ikke bekymre Jer om tømningen. Vi tømmer tanken på under 5 minutter med en slamsuger, hvorefter tanken skylles ren med vand og bionedbrydelige desinficerede midler - nemmere bliver det ikke.

Efter aftale, kan vi udføre en fast tømning efter behov, så I ikke skal tænke over tømningen. Vi kan også aftale, at I ringer når tanken er klar til tømning. Valget er helt op til Jer.

Lad os tage en snak

Uanset om I vil høre mere om vores BIONIC eller ønsker et uforpligtende tilbud, kan I altid ringe til os op telefon 70 70 73 10. I kan også en skrive en mail til kontakt@cascasgruppen.dk eller benyt Jer af kontaktformularen.

I kan også klikke her og følge med på vores Facebook side, hvor vi løbende lægger billeder og opslag op af vores arbejde, diverse informationer og nye tiltag.

BIONIC: 268 cm x 100 x 140 cm

Åbning ved låg: 49 x 60 cm

Ring til os på

eller skriv til os

TOP