glas- og plast affald

Genanvend affald og reducer CO2-udslip

Det kan nogle gange være svært at finde ud af, hvordan affald skal sorteres. Hvad skal i hvilke beholdere, hvilket affald er farligt og hvad kan genanvendes?

Som udgangspunkt kan både glas- og plast affald genanvendes. Men det kræver visse foranstaltninger for at kunne lade sig gøre. Hos Cas Cas Gruppen A/S kan vi levere og tømme beholdere til Jeres glas- og plastikaffald.

Hvordan sorteres glas?

Skal glas gå til genanvendelse er det vigtigt, at det korrekte glas smides ud i glasbeholderen. Herunder kan I se en liste over hvilket glas, der kan smides i beholderen:

Selvom listen ikke syner af meget, findes der en del forskellige typer af glas beholderen kan tage imod.

OBS!

I må ikke smide vinduesglas, spejle, medicinglas, pyrexglas, porcelæn og lervarer, el- og glødepærer, krystalglas samt forurenet glas ud i glasbeholderen. Forurenet glas er eksempelvis et glas der har indeholdt rødkål, og er ikke skyllet inden udsmidning.

Hvilket plast kan benyttes til genanvendelse?

Plast kommer i et hav af forskellige størrelser, farver og ikke mindst forskellige hårdhedsgrader. Her kan I se en liste over hvilke typer af plastik, der kan bruges til genanvendelse:

OBS!

Skal plast kunne genanvendes må plasten i beholderen ikke være forurenet med eksempelvis madrester eller være blandet med eksempelvis metal- eller nylontråde, tekstiler og papir. Plasten skal være helt ren. Derudover er plast til genanvendelse ikke pvc produkter som eksempelvis tagrender, elektrikerrør eller kabelbakker.

Vi kan hjælpe Jer

Skal I have beholdere til jeres glas- og plastaffald skal I bare ringe til os på telefon 70 70 73 10 – så tager vi en snak om hvilken type indsamling I har brug for. I kan også skrive en mail til os på kontakt@cascasgruppen.dk eller benyt kontaktformularen.

Ring til os på

eller skriv til os

I er også velkomne til at følge os på Facebook. Klik her og bliv opdateret på hvilke opgaver vi løser for vores kunder, relevante informationer og nye tiltag.

TOP