Erhvervsrengøring

Rene kontorer og sundt indeklima

Hos Cas Cas Gruppen A/S kan vi varetage erhvervsrengøring hos Jer, uanset størrelsen på virksomheden. Ingen opgave er for stor eller for lille - og ingen for kompleks.

Vi har mere end 20 års erfaring i branchen, og leverer derfor en professionel og stabil rengøring. Vi ved hvor vigtigt det er, at Jeres virksomhed fremstår præsentabel, både produktionsfaciliteter som administrationsmiljøer.

Hos Cas Cas Gruppen rengør med miljøvenlige produkter, hvilket bidrager til rene, behagelige omgivelser og et sundt indeklima, som skaber trivsel og arbejdsglæde i Jeres virksomhed. Det betyder højere kvalitet over hele linjen – og dermed en bedre forretning for Jer.

Rengøring med et smil

Cas Cas Gruppen er mere end en traditionel rengøringsvirksomhed. Vi gør rent i hele Danmark og vores rengøringsassistenter har stor erfaring med tekniske løsninger.

Vi benytter os af Svanemærkede rengøringsmidler med doseringsenhed for at minimere miljøbelastningen.

Vi vil skabe erhvervsrengøring hvor:

  • Ingen skadelige kemikalier og stoffer er
  • Er et begrænset vand- og varmespild
  • Er mere genanvendelse og ressourceeffektivitet

Alt sammen til gavn for miljøet, mennesker og jeres virksomheds økonomi.

Ring til os på

eller skriv til os

Kvaliteten skal være i orden

Der stilles skrappe krav til rengøring og desinfektion hos mange produktionsvirksomheder, og netop derfor skal rengøringen altid løses perfekt.

Vi udfører løbende selvstændig kontrol af kvaliteten af vores rengøring i forhold til gældende love og regler.

Med en samarbejdsaftale hos os, vil I kunne følge med i hvilke opgaver der bliver udført og leveret i forhold til samarbejdsaftalen via vores egen digitale kvalitetsovervågningsportal, CASCASonline.dk.

Priser på erhvervsrengøring

Cas Cas Gruppen A/S er en landsdækkende virksomhed, og tilbyder rengøringsservice og rådgivning enten som Ad-Hoc løsning eller efter fast aftale.

Aftaler er typisk prissat ud fra en abonnementsløsning, hvilket vi også kan give Jeres virksomhed - uanset hvor i landet I befinder Jer.

Kunne I tænke Jer at høre mere om erhvervsrengøring til Jeres virksomhed, eller ønsker I et uforpligtende tilbud, kan I benytte kontaktformularen til højre eller ringe på telefon: 70 70 73 10.

TOP