Tel: +45 70 70 73 10CASCASONLINE

Erhvervsrengøring

Hos Cas Cas Gruppen A/S kan vi varetage erhvervsrengøring hos Jer, uanset størrelsen på Jeres virksomhed. Ingen opgave er for stor eller for lille - og ingen for kompleks.

Rene kontorer og sundt indeklima

Hos Cas Cas Gruppen A/S kan vi varetage erhvervsrengøring hos Jer, uanset størrelsen på Jeres virksomhed. Ingen opgave er for stor eller for lille - og ingen for kompleks.

Vi har mere end 20 års erfaring i branchen, og leverer derfor en professionel og stabil rengøring. Vi ved hvor vigtigt det er, at Jeres virksomhed fremstår præsentabel - både produktionsfaciliteter som administrationsmiljøer.

Hos Cas Cas Gruppen rengør vi med miljøvenlige produkter, hvilket bidrager til rene, behagelige omgivelser og et sundt indeklima som skaber trivsel og arbejdsglæde i Jeres virksomhed. Det betyder højere kvalitet over hele linjen – og dermed en bedre forretning for Jer.

Rengøring med et smil

Cas Cas Gruppen er mere end en traditionel rengøringsvirksomhed. Vi gør rent i hele Danmark og vores rengøringsassistenter har stor erfaring med tekniske løsninger.

Vi benytter os af Svanemærkede rengøringsmidler med doseringsenhed for at minimere miljøbelastningen.

Vi vil skabe erhvervsrengøring hvor:

  • Ingen skadelige kemikalier og stoffer er
  • Er et begrænset vand- og varmespild
  • Er mere genanvendelse og ressourceeffektivitet

Kvaliteten skal være i orden

Der stilles skrappe krav til rengøring og desinfektion hos mange produktionsvirksomheder, og netop derfor skal rengøringen altid løses perfekt.

Vi udfører løbende selvstændig kontrol af kvaliteten af vores rengøring i forhold til gældende love og regler.

Med en samarbejdsaftale hos os, vil I kunne følge med i hvilke opgaver der bliver udført og leveret i forhold til samarbejdsaftalen via vores egen digitale kvalitetsovervågningsportal, CASCASonline.dk.

Priser på erhvervsrengøring

Cas Cas Gruppen A/S er en landsdækkende Facility Service virksomhed, der tilbyder rengøringsservice og rådgivning enten som Ad-Hoc løsning eller efter fast aftale.

Aftaler er typisk prissat ud fra en abonnementsløsning, hvilket vi også kan give Jeres virksomhed - uanset hvor i landet I befinder Jer.

TOP