Professionel erhvervsrengøring

Hos Cas Cas Gruppen A/S kan vi varetage erhvervsrengøring hos jer, uanset størrelsen på virksomheden. Ingen opgave er for stor eller for lille - og ingen for kompleks.

Vi har mere end 20 års erfaring i branchen, og leverer derfor en ensartet rengøring. Vi ved hvor vigtigt det er, at Jeres virksomhed fremstår præsentabel – såvel produktionsfaciliteter som administrationsmiljøer.

Hos Cas Cas Gruppen rengør med miljøvenlige produkter, hvilket bidrager til rene, behagelige omgivelser og et sundt indeklima, som skaber trivsel og arbejdsglæde i Jeres virksomhed. Det betyder højere kvalitet over hele linjen – og dermed en bedre forretning for jer.

Rengøring med et smil

Cas Cas Gruppen er mere end en traditionel rengøringsvirksomhed. Vi gør rent i hele Danmark og har stor erfaring med tekniske løsninger, da vores rengøringsassistenter er grundigt uddannede.

Vi benytter os af Svanemærkede rengøringsmidler med doseringsenhed for at minimere miljøbelastningen.

Vi vil skabe erhvervsrengøring hvor:

  • Ingen skadelige kemikalier og stoffer er
  • Er et begrænset vand- og varmespild
  • Er mere genanvendelse og ressourceeffektivitet

Alt sammen til gavn for miljøet, mennesker og jeres virksomheds økonomi.

Kvaliteten skal være i orden

Der stilles skrappe krav til rengøring og desinfektion hos mange produktionsvirksomheder, og netop derfor skal rengøringen altid løses perfekt.

Vi udfører løbende selvstændig kontrol af kvaliteten af vores rengøring i forhold til gældende love og regler.

Med en samarbejdsaftale hos os, vil I kunne følge med i hvilke opgaver der bliver udført og leveret i forhold til samarbejdsaftalen via vores egen digitale kvalitetsovervågningsportal, CASCASonline.dk.

Priser på erhvervsrengøring

Cas Cas Gruppen A/S er en landsdækkende virksomhed, og tilbyder rengøringsservice og rådgivning enten som Ad-Hoc løsning eller efter fast aftale.

Aftaler er typisk prissat udfra en abonnementsløsning, og det kan vi også give dig og din virksomhed - uanset hvor i landet I befinder jer.

Kunne I tænke jer at høre mere om erhvervsrengøring til jeres virksomhed, eller ønsker I et uforpligtende tilbud, kan I benytte kontaktformularen til højre eller ringe på tlf.: 70 70 73 10.

Vil du have et uforpligtende tilbud?

TOP