food-rengøring

Hos Cas Cas gruppen A/S tilbyder vi professionel food-rengøring af alle typer af fødevarevirksomheder i Danmark. Vi lever op til de høje hygiejne- og kvalitetskrav der stilles til rengøring i fødevareproduktion - opgaverne skal løses perfekt hver gang.

Fødevareproduktionsrengøring skal være i orden første gang. Produktionsanlæg, toiletter, inventar og lignende skal omhyggeligt rengøres og desinficeres med godkendte og miljøskånsomme rengøringsmidler efter hver produktionsdag. Derfor er det vigtigt, at I har en rengøringspartner I kan regne med og stole på.

Rengøring af højeste kvalitet

Vores dygtige og uddannede rengøringsassistenter har stor erfaring med tekniske løsninger, og leverer rengøring af højeste kvalitet indenfor disse brancher:

  • Fødevareproduktion
  • Storkøkken
  • Slagterier
  • Fiskeindustri
  • Flycatering
  • Mejerier

Kvalitet og samarbejde

Opfølgning, kontrol og kvalitetssikring - det er vejen frem til rengøring af højeste kvalitet.

Vi foretager løbende kontrol af kvaliteten af vores udførte arbejde, og benytter os af ATP-målinger på kritiske områder, da vi ikke accepterer halvhjertet rengøring. Enten er der rent - eller også er der ikke.

Ring til os på

eller skriv til os

Som specialister indenfor food-rengøring kan vi vejlede og rådgive Jer til den løsning, der passer Jeres ønsker og behov. Vi sætter en ære i at have et tæt samarbejde med vores kunder, og vi kan agere akut, hvis behovet opstår.

Vil du have en aftale om food-rengøring hos jer?

Uanset hvilken type food-rengøring I ønsker, så lad os tage en uforpligtende snak.

Skriv til os på denne e-mail, benyt Jer af kontaktformularen til højre eller ring til os på tlf. 70 70 73 10

TOP