food-rengøring

Hos Cas Cas gruppen A/S tilbyder vi professionel food-rengøring til alle typer af fødevarevirksomheder i Danmark, og vi lever op til de høje hygiejne- og kvalitetskrav der stilles til rengøringen i en fødevareproduktion.

Fødevareproduktionsrengøring skal være i orden allerede første gang. Produktionsanlæg, toiletter, inventar og lignende skal omhyggeligt rengøres og desinficeres med godkendte og miljøskånsomme rengøringsmidler efter hver produktionsdag. Derfor er det vigtigt, at I har en rengøringspartner I kan regne med og stole på.

Rengøring af højeste kvalitet

Vores dygtige og uddannede rengøringsassistenter har stor erfaring med tekniske løsninger, og leverer rengøring af højeste kvalitet indenfor blandt andet disse brancher:

  • Fødevareproduktion
  • Storkøkken
  • Slagterier
  • Fiskeindustri
  • Flycatering
  • Mejerier

Kvalitet og samarbejde

Opfølgning, kontrol og kvalitetssikring - det er vejen frem til rengøring af højeste kvalitet.

Vi foretager løbende kontrol af kvaliteten af vores udførte arbejde, og benytter os af ATP-målinger på kritiske områder, da vi ikke accepterer halvhjertet rengøring. Enten er der rent - eller også er der ikke.

Ring til os på

eller skriv til os

Som specialister indenfor food-rengøring kan vi vejlede og rådgive Jer til den løsning, der passer Jeres ønsker og behov. Vi sætter en ære i at have et tæt samarbejde med vores kunder, og vi kan agere akut, hvis behovet opstår.

Vil du have en aftale om food-rengøring hos jer?

Uanset hvilken type food-rengøring I ønsker, så lad os tage en uforpligtende snak.

Skriv til os på denne e-mail, benyt Jer af kontaktformularen til højre eller ring til os på tlf. 70 70 73 10

TOP