Tel: +45 70 70 73 10CASCASONLINE

Arbejdsmiljø og kvalitet

Hos Cas Cas Gruppen A/S har emner som arbejdsmiljø og kvalitet en signifikant betydning for vores virksomhed.

Arbejdsglæde og kvalitet går hånd-i-hånd. Vi ved, lige såvel som Jer, at glade og tilfredse medarbejdere øger produktiviteten, effektiviteten og kvaliteten af udført arbejde i en virksomhed.  

Vores medarbejdere

Uanset hvilke pladser vores medarbejdere befinder sig på, skal arbejdsmiljøet altid være i top – både fysisk og psykisk.

Vi uddanner og underviser vores medarbejdere i relevante procedurer og metoder, hvilket sikrer god ergonomi og høj arbejdssikkerhed.

Vi ønsker, at vores medarbejdere har muligheden for at arbejde selvstændigt samtidig med, at de udvikler deres egne kompetencer.

Kvalitet i højsædet

Med en samarbejdsaftale hos os kan I være sikre på, at vi ikke går på kompromis med kvaliteten af vores rengøring.

Vores medarbejdere er yderst bevidste om kvaliteten af deres udførte arbejde, hvilket løbende bliver tjekket igennem af en af vores dedikerede serviceledere, så rengøringen altid er 100 % i top – dét er en ekstra kvalitetssikring.

Vores arbejdsmorale

Vi sørger altid for, at der bliver afsat tilstrækkelig tid til vores medarbejderes arbejdsopgaver, så de løses perfekt. På den måde undgår vores medarbejdere arbejdsstress med risiko for arbejdsskader og længerevarende sygdomsforløb.

Derudover spiller ligestilling en vigtig rolle for os. Vi forskelsbehandler ikke vores medarbejdere på baggrund af deres køn, race, religion, alder, kulturel baggrund eller seksuel orientering – alle er lige.

TOP