Facility Service

Vidste du, at der er penge at spare ved at samle alle dine Facility Service opgaver hos én leverandør? Hos Cas Cas Gruppen A/S tilbyder vi komplette Facility Service løsninger til alle typer af virksomheder og boligforeninger.

Vi kan varetage alle dine indendørs- og udendørs opgaver, uanset om du har behov for rengøring, renovation, vinduespolering, skadeservice, grøn vedligeholdelse eller andet. Vi tager også gerne hånd om de tekniske installationer i din ejendom eller fjerner sne og salter veje/stier om vinteren – vi dækker alt.

Vi garanterer din sikkerhed

Hos Cas Cas Gruppen sikrer vi din tryghed, ved at tilknytte én fast kontaktperson til din Facility Service aftale og vi sørger for, at aftalen kører fast, så du kan spare penge og ressourcer.

Som udgangspunkt vælger langt de fleste af vores kunder den komplette Facility Service pakke, men du har selvfølgelig altid mulighed for at tilpasse den, så den passer til din virksomhed eller boligforening.

Vi sætter en ære i at kende vores kunder og have et tæt samarbejde, og derfor skal pakken selvfølgelig omfatte præcis det, du har behov for. Vi er af den overbevisning, at god kommunikation mellem kunde og serviceleverandør er vejen frem til perfekt løste opgaver.

Lang erfaring

Med mere end 20 års erfaring i branchen, har vi den fornødne ekspertise og kapacitet til at løfte alle dine opgaver, og vi går aldrig på kompromis med kvaliteten af vores services, standarder eller arbejdsgange.

Vores professionelle og uddannede medarbejdere har alle stor erfaring inden for hver deres fag og kan aflevere et perfekt resultat – hver gang.

Indhent dit uforpligtende tilbud

Interesseret i at høre mere?

Ønsker du at høre mere om Facility Service, eller har du nogle spørgsmål, er du altid velkommen til at ringe til os på telefon 70 70 73 10. Du er også velkommen til at benytte dig at kontaktformularen – så vender vi tilbage til dig.

TOP