Facility Service

Vidste I, at der er penge at spare ved at samle alle Jeres Facility Service opgaver hos én leverandør? Hos Cas Cas Gruppen A/S tilbyder vi komplette Facility Service løsninger til alle typer virksomheder og boligforeninger.

Vi kan varetage alle Jeres indendørs- og udendørs opgaver, uanset hvad I har behov for. Vi tager også gerne hånd om de tekniske installationer i Jeres ejendom eller fjerner sne og salter om vinteren – vi dækker alt.

Hvad består Facility Service af?

Betegnelsen Facility Service dækker over rengøring, pleje og vedligehold af indendørs såvel som udendørs arealer. Så er det kun nødvendigt for Jer at have kontakt med én leverandør. Vi kan blandt andet tilbyde:

Ring til os på

eller skriv til os

Vi garanterer Jeres sikkerhed

Hos Cas Cas Gruppen sikrer vi det gode samarbejde, ved at tildele én fast kontaktperson til Jeres Facility Service aftale. Vi sørger for at aftalen kører fast, så I kan fokusere på Jeres forretning.

Langt de fleste af vores kunder vælger den komplette Facility Service pakke, men I har naturligvis altid mulighed for at tilpasse den, så den passer til Jeres virksomhed eller boligforening.

Vi sætter en ære i god kommunikation mellem kunde og serviceleverandør, hvilket vi mener er vejen frem til perfekt løste opgaver.

Hygiejnerengøring

Bakterier og virusser er hurtige til at sprede sig i bygninger og lokaler, hvor mange mennesker er samlet. Derfor skal rengøring og desinficering af fælleslokaler, kontormiljøer, produktionsvirksomheder, storkøkkener og lignende altid være i top.

Cas Cas Gruppen tilbyder afspritning og desinficering af flader, armaturer og andre genstande som hyppigt berøres, såsom:

  • Håndtag på døre, vinduer, skabe og skuffer
  • Toiletter, armaturer og håndvaske
  • Rengøring i fødevareproduktioner
  • Stikkontakter og afbrydere
Årelang erfaring

Med mere end 20 års erfaring i branchen, har vi den fornødne ekspertise og kapacitet til at løfte alle Jeres opgaver. Vores professionelle og uddannede medarbejdere har alle stor erfaring inden for hver deres branche og kan aflevere et perfekt resultat – hver gang.

Hos Cas Cas Gruppen går vi aldrig på kompromis med kvaliteten af vores services, standarder eller arbejdsgange. Vi går meget op i vores medarbejderes helbred og benytter os af Svanemærkede produkter.

Interesseret i at høre mere?

Ønsker I at høre mere om Facility Service, eller har I nogle spørgsmål, er I altid velkommen til at ringe til os på telefon 70 70 73 10. I kan også skrive en mail til kontakt@cascasgruppen.dk eller benytte kontaktformularen – så vender vi tilbage til Jer.

Vi ser frem til at høre fra Jer.

Klik her og følg med på Facebook. Vi lægger løbende opslag op af vores arbejde, nytte informationer og nye tiltag.

TOP