hygiejne rengøring

Ordentlig hygiejne har aldrig været vigtigere

Smitsomme sygdomme som halsbetændelse, influenza og COVID-19 spreder sig hurtigt, når flere medarbejdere er samlet i en virksomhed, kunder befinder sig på restauranter, i butikker, storcentre eller lignende.

Sygdomme som disse ikke kan stoppes, men der kan tages en lang række hygiejniske forbehold, som kan nedsænke spredningen gevaldigt – herunder hygiejnerengøring.

Hvad er hygiejne rengøring?

Hygiejne rengøring består af afspritning og desinficering af flader, armaturer og andre genstande, som hyppigt berøres.

Hos Cas Cas Gruppen A/S kan vi tilbyde afspritning og desinficering af blandet andet:

Bonus info

Hos Cas Cas Gruppen anbefaler vi Jer, at I udskifter Jeres håndklæder med aftørringspapir på toiletter og i køkkener. Håndklæder er bakteriebomber, som nemt kan være med til at sprede bakterier.

Hvad kan I gøre?

Først og fremmest kan I følge Sundhedsstyrelsens retningslinjer. Retningslinjerne er en guide til hvordan I så vidt muligt undgår at smitte andre eller slev blive smittet, uanset om det drejer sig om bakterielle eller virusbaserede sygdomme.

Sørg for at:

Som en uddybning til Sundhedsstyrelsens retningslinjer, kan Cas Cas Gruppen assistere med opstilling af desinfektionsmidler ved alle ind- og udgange, toiletter, køkkener, ved skriveborde, mødelokaler og lignende.

Udover levering og opstilling af desinfektionsmidler kan vi også levere andre forbrugsartikler såsom sæbe, dispensere, toiletpapir, aftørringspapir, samt rengøre alle Jeres lokaler.

Skal vi assistere Jer?

Uanset om I vil høre mere omkring vores produkter, ønsker et uforpligtende tilbud eller har andre spørgsmål, står vi altid klar til at vejlede og rådgive Jer, så I får nøjagtigt det I har behov for.

Ring til os på 70 70 73 10, så kan vi tage en snak om Jeres hygiejne rengøring. I kan også vælge at skrive en mail til os på kontakt@cascasgruppen.dk eller benyt Jer af kontaktformularen.

Vi glæder os til at høre fra Jer.

 

Klik her og følg med på vores Facebook side. Vi lægger løbende opslag op af vores arbejde, diverse informationer og nye tiltag.

Ring til os på

eller skriv til os

TOP