Tel: +45 70 70 73 10CASCASONLINE

Hygiejne rengøring

Smitsomme sygdomme som halsbetændelse, influenza og COVID-19 spreder sig hurtigt, når flere medarbejdere er samlet i en virksomhed, kunder befinder sig på restauranter, i butikker, storcentre eller lignende.

Sygdomme som disse ikke kan stoppes, men der kan tages en lang række hygiejniske forbehold, som kan nedsænke spredningen gevaldigt – herunder hygiejnerengøring.

Hvad er hygiejne rengøring?

Hygiejne rengøring består af afspritning og desinficering af flader, armaturer og andre genstande, som hyppigt berøres.

Hos Cas Cas Gruppen A/S kan vi tilbyde afspritning og desinficering af blandet andet:

Hos Cas Cas Gruppen anbefaler vi Jer, at I udskifter Jeres håndklæder med aftørringspapir på toiletter og i køkkener. Håndklæder er bakteriebomber, som nemt kan være med til at sprede bakterier.

Hvad kan I gøre?

Først og fremmest kan I følge Sundhedsstyrelsens retningslinjer. Retningslinjerne er en guide til hvordan I så vidt muligt undgår at smitte andre eller slev blive smittet, uanset om det drejer sig om bakterielle eller virusbaserede sygdomme.

Sørg for at:

Som en uddybning til Sundhedsstyrelsens retningslinjer, kan Cas Cas Gruppen assistere med opstilling af desinfektionsmidler ved alle ind- og udgange, toiletter, køkkener, ved skriveborde, mødelokaler og lignende.

Udover levering og opstilling af desinfektionsmidler kan vi også levere andre forbrugsartikler såsom sæbe, dispensere, toiletpapir, aftørringspapir, samt rengøre alle Jeres lokaler.

TOP