Ejendomsservice

Ejendomsservice i alle størrelser

Mangler Jeres virksomhed eller boligforening en samarbejdspartner, der kan varetage Jeres indendørsarealer såvel som udendørsarealer? Så har I behov for en ejendomsserviceaftale.

Med en ejendomsserviceaftale hos Cas Cas Gruppen A/S, kan vi løse Jeres opgaver - uanset størrelsen.

Vi tilbyder alt fra viceværtservice, vinduespolering, trappevask, vedligeholdelse og pleje af grønne områder, brolægning, vinterbekæmpelse og meget, meget mere – Så behøver I kun at have én kontaktperson tilknyttet alle Jeres arealer.

I er i fokus

I er vores førsteprioritet, og derfor er Jeres ønsker og behov altid i fokus. Vi går aldrig ned på kvaliteten af vores services, standarder eller arbejdsgange, og vi sætter en ære i at have et tæt samarbejde med vores kunder.

Vi står altid klar til at vejlede og rådgive Jer, så I får en skræddersyet løsning, der er tilpasset Jeres virksomhed eller boligforening.

Om I har behov for at få løst en enkelt opgave eller vælger at outsource alle services til os, er helt op til Jer.

Vedligehold er værdifuldt

Skal Jeres gulve slibes, loftet males eller vinduesrammerne udskiftes? Så kan vi hos Cas Cas Gruppen tilbyde bygningsvedligehold til Jeres virksomhed og boligforening.

Vi ved, lige så vel som Jer, at en præsentabel og vedligeholdt facade samt arealer signalerer professionalisme og kvalitet. Uanset størrelsen kan vi løfte Jeres opgaver uanset hvad end der skal fikses eller vedligeholdes.

Vi tillægger miljøet afgørende betydning i alle vores services, og med over 20 års erfaring inden for affaldshåndtering, sørger vi altid for, at bygningsaffald bliver bortskaffet på miljørigtig vis.

Ring til os på

eller skriv til os

Affald er en ressource, ikke en belastning.

Vil I høre mere om ejendomsservice?

Kontakt os via kontaktformularen til højre eller ring til os på tlf. 70 70 73 10, hvis I vil høre mere om ejendomsservice eller ønsker at få et uforpligtende tilbud.

TOP