Tel: +45 70 70 73 10CASCASONLINE

Elektronikaffald

Elektronikaffald må aldrig ”bare” smides i skraldespanden. Elektronik indeholder tungmetaller som ikke er godt for miljøet, men også forskellige gode metaller, plastik, glas og andre materialer, som kan genanvendes.

Hos Cas Cas Gruppen A/S sørger vi for at al elektronik bortskaffes korrekt.

Hvad er elektronikaffald?

Kort fortalt er elektronikaffald alt affald med ledning eller som bruger batteri. Det vil sige:

Obs: Batterier, kabler og blyakkumulatorer er ikke elektronikaffald, og må derfor ikke henstilles eller bortskaffes på samme måde som dette. Er du i tvivl, om Jeres affald er elektroniskaffald, er du altid velkommen til at ringe til os på telefon 70 70 73 10.

Afhentning af elektronikaffald

Som virksomhed eller boligforening vil der før eller siden opstå et behov for at få bortskaffet Jeres gamle elektroniske apparater. Det kan være at kaffemaskinen er gået i stykker, eller det er nødvendigt med en større udskiftning af computere, printere og scannere på kontoret.

Uanset hvilke typer af elektronik I skal af med, kan vi hjælpe Jer. Vi opstiller affaldsmateriel ude i Jeres virksomhed eller boligforening, som I kan smide alt Jeres elektronikaffald i.

Bortskaffelse af elektronikaffald ved flytning

Står Jeres virksomhed og skal flytte til nye lokaler, kan vi hjælper Jer hele vejen igennem flytteprocessen.

Udover at vi bortskaffer Jeres elektronikaffald, kan vi assistere med flyttekasser og flyttemænd, opstille containere og bortskaffe andet affald, samt rengøre Jeres gamle lokaler så de overdrages perfekt. Vidste du, at vi også har håndværkerservice?

Vi kan naturligvis også assistere med rengøringen af Jeres nye lokaler, inden I skal flytte ind, eller udarbejde en fast ugentlig eller daglig rengøring af Jeres kontormiljøer, så I altid har rene og lækre kontorer.

TOP