Tel: +45 70 70 73 10CASCASONLINE

Food-rengøring Vallensbæk

Rengøring er en tillidssag

Ligger Jeres fødevareproduktion i Vallensbæk, og ønsker I en professionel og problemfri rengøring? Så er I landet på den helt rigtige side.

Hos Cas Cas Gruppen A/S er vi specialister inden for rengøring i fødevareproduktioner. Vi tilbyder food-rengøring i Vallensbæk uanset om I producerer Convenience Food, læskedrikke, bageriprodukter eller noget helt andet.

Vi klarer Jeres rengøring, så kan I fokusere på Jeres forretning.

Kvaliteten skal være i top - hver gang

De høje hygiejnekrav fra Fødevarestyrelsen skal overholdes for at I som fødevareproducent kan få lov til at producere. Lever standarden ikke op til disse krav kan I, i værste til tilfælde, risikere driftstop.

Dette kan I undgå med en professionel rengøringspartner I kan regne med og stole på.

Teknisk rengøring

Som fødevareproducent har I en del større og tekniske maskiner som skal rengøres dagligt, for at produktionen kan køre problemfrit.

Vores professionelle assistenter er oplærte og uddannede i at rengøre tekniske løsninger i forskellige fødevareproduktioner

– derfor kan vi også rengøre Jeres.

Følg med i opgaverne

Ring til os på

eller skriv til os

Når I indgår en samarbejdsaftale med Cas Cas Gruppen, vil I få tildelt en fast serviceleder som styrer Jeres opgaver fra A-Z. Servicelederen sætter vores assistenter ind i rengøringsaftalen og foretager løbende kontroller af rengøringen på Jeres lokationer. Intet må blive overset.

Derudover får I adgang til vores digitale platform, CASCASOnline.dk.

Her kan I følge med i hvilke opgaver det bliver løst i henhold til samarbejdsaftalen, lægge flere opgaver ind, informere om ferielukninger eller melde eventuelle reklamationer. Skulle eventuelle reklamationer opstå vil de altid blive udbedret inden for 24 timer.

Indhent Jeres uforpligtende tilbud allerede i dag

Uanset om I ønsker et uforpligtende tilbud eller vil høre mere om food-rengøring i Vallensbæk, er I altid velkommen til at ringe til os på telefon 70 70 73 10. I kan også skrive en mail til os på kontakt@cascasgruppen.dk eller benytte kontaktformularen til højre.

Følg med på vores Facebook, hvis I har lyst til at se hvilke typer af opgaver vi blandt andet løser for vores kunder. Klik her.

TOP