Tel: +45 70 70 73 10CASCASONLINE

Food-rengøring Roskilde

Fokuser på Jeres forretning - vi klarer rengøringen

Som fødevareproducent ved I, at kvaliteten af Jeres rengøring skal leve op til Fødevarestyrelsens høje krav vedrørende hygiejne. Gør den ikke det kan I, i værste tilfælde, risikere driftstop.

Hos Cas Cas Gruppen A/S tilbyder vi food-rengøring i Roskilde til alle typer af fødevareproduktioner. Vi er specialister inden for food-rengøring, og vi sætter en ære i at have et tæt samarbejde med vores kunder, så samarbejdsaftalen kører problemfrit.

Opfølgning, kontrol og kvalitetssikring

Når I indgår en samarbejdsaftale med os, starter vi med at komme ud og besigtige Jeres produktion. Derefter vil I automatisk få en fast serviceleder tilknyttet, som styrer alle Jeres opgaver, lige fra igangsættelse og koordinering af vores assistenter til løbende kontroltests af rengøringen.

Desuden vil I også få adgang til CASCASOnline.dk, som er vores digitale kvalitetsovervågningsportal. Her kan I blandt andet lægge flere opgaver ind, holde øje med hvilke opgaver der bliver løst i forhold til samarbejdsaftalen, trække statistikker eller melde eventuelle reklamationer.

Udvalget er stort, og vi kan garantere Jer for, at uanset hvad I ønsker, kan vi levere.

Mere end rengøring

Udover vores food-rengøring kan vi tilbyde en lang række andre services, som I også kan have brug for. Vi tilbyder blandt andet følgende:

Skal vi tage en uforpligtende snak?

Ring til os på

eller skriv til os

Hvis I ønsker at høre mere om food-rengøring i Roskilde, er I mere end velkommen til at ringe til os på telefon 70 70 73 10 eller skrive en mail til kontakt@cascasgruppen.dk. I kan også benytte dig af kontaktformularen til højre. Så kan vi tage en uforpligtende snak og lave en aftale om en besigtigelse.

Vi glæder os til at høre fra Jer.

Hold øje med os på Facebook

Vi lægger løbende opslag op på vores side. Klik her, og følg med.

TOP