Tel: +45 70 70 73 10CASCASONLINE

Food-rengøring Odense

Søger I en seriøs rengøringspartner, der kan levere professionel food-rengøring i Odense til Jeres fødevareproduktionsvirksomhed? Så læs med her.

Hos Cas Cas Gruppen A/S tilbyder vi food-rengøring i Odense af højeste kvalitet til alle typer af fødevareproducenter – uanset om det drejer sig om mejeriprodukter, læskedrikke eller kød, så kan vi assistere Jer.

Stor ekspertise

Hos Cas Cas Gruppen er vi eksperter inden for food-rengøring og vi har mange års erfaring i branchen. I dag gør vi rent hos nogle af Danmarks førende fødevareproducenter på landsplan, og vi kan derfor også assistere Jer.

Foruden food-rengøring servicerer vi også vores kunder med komplette Facility Service løsninger, vinduespolering, renovation, flytteopgaver og meget, meget andet.

Se vores referenceliste her.

Professionelt resultat - hver gang

For os er food-rengøring mere end bare food-rengøring. Korrekt udført food-rengøring holder Jeres fødevareproduktion kørende og er med til, at I undgår driftsstop.

Vi går aldrig på kompromis med kvaliteten af vores udførte arbejde, og vores dygtige rengøringsassistenter har stor erfaring med rengøring af produktionsanlæg. I kan derfor altid være sikre på, at alle afkroge i Jeres produktion er 100% rengjorte.

Vi gør samarbejdet lettere

Vi mener, at et tæt samarbejde mellem kunde og leverandør er vejen frem til korrekt løste opgaver af højeste kvalitet. Derfor har vi udviklet vores egen unikke digitale kvalitetssikringsprogram, CASCASonline.dk.

Ring til os på

eller skriv til os

Når I logger ind på CASCASonline.dk, kan I hurtigt danne Jer et overblik over hvilke opgaver der er blevet løftet i henhold til samarbejdsaftalen. I kan derudover lægge flere opgaver ind eller anmelde eventuelle reklamationer og lignende. Eventuelle reklamationer vil altid blive udbedret inden for 24 timer.

Vil du høre mere?

Ring til os på telefon 70 70 73 10 eller benyt Jer af kontaktformularen, så kan vi tage en snak om Jeres ønsker og behov i forhold til food-rengøring.

TOP