Food-rengøring Odense

Søger du en seriøs rengøringspartner, der kan levere professionel food-rengøring i Odense til din fødevareproduktionsvirksomhed? Så læs med her.

Hos Cas Cas Gruppen A/S tilbyder vi food-rengøring i Odense af højeste kvalitet til alle typer af fødevareproducenter – uanset om det drejer sig om mejeriprodukter, læskedrikke eller kød, så kan vi assistere dig.

Stor ekspertise

Hos Cas Cas Gruppen er vi eksperter inden for food-rengøring, med mange års erfaring i branchen. I dag gør vi rent hos nogle af Danmarks førende fødevareproducenter på landsplan, og vi kan derfor også assistere dig.

Foruden food-rengøring servicerer vi også vores kunder med komplette Facility Service løsninger, vinduespolering, renovation, flytteopgaver og meget, meget andet.

Se vores referenceliste her.

Professionelt resultat - hver gang

For os er food-rengøring mere end bare food-rengøring. Korrekt udført food-rengøring holder din fødevareproduktion kørende og er med til at undgå driftsstop.

Vi går aldrig på kompromis med kvaliteten af vores udførte arbejde og vores dygtige rengøringsassistenter har stor erfaring med rengøring af produktionsanlæg. Du kan derfor altid være sikker på, at alle afkroge i din produktion er 100% rengjorte.

Vi gør samarbejdet lettere

Vi mener, at et tæt samarbejde mellem kunde og leverandør er vejen frem til korrekt løste opgaver af højeste kvalitet. Derfor har vi udviklet vores egen unikke digitale kvalitetssikringsprogram, CASCASonline.dk.

Når du logger ind på CASCASonline.dk, kan du hurtigt danne dig et overblik over hvilke opgaver, der er blevet løftet i henhold til samarbejdsaftalen. Du kan derudover lægge flere opgaver ind eller anmelde eventuelle reklamationer og lignende. Eventuelle reklamationer vil altid blive udbedret inden for 24 timer.

Vil du høre mere?

Ring til os på telefon 70 70 73 10 eller benyt dig af kontaktformularen, så kan vi tage en snak om dine ønsker og behov i forhold til food-rengøring.

Vil du høre mere om food-rengøring?

TOP