Food-rengøring Kolding

Er din fødevareproduktion beliggende i Kolding og ønsker du professionel food-rengøring af højeste kvalitet, så kan vi assistere dig.

Hos Cas Cas Gruppen A/S tilbyder vi food-rengøring i alle typer af fødevareproduktionsvirksomheder, og vi kan stå inde for at kvaliteten af rengøringen altid vil leve op til dine forventninger.

Undgå driftsstop

Cas Cas Gruppen er en af Danmarks førende leverandører inden for food-rengøring. Vores erfarne og professionelle rengøringsassistenter har stort kendskab til tekniske løsninger, så du kan altid være sikker på, at dine produktionsanlæg er 100% rengjorte.

For os er rengøring ikke ”bare” rengøring. Korrekt udført rengøring med kvaliteten er i top, er en medvirkende faktor til at undgå driftsstop. Det kan derfor betale sig at investere i kompetent og erfaren rengøring.

Rengøring ned til mindste detalje

Som fødevareproducent er det ikke nok at holde produktionsanlæggene i top - toiletter, kontorer, gangarealer og lignende skal også rengøres ordentligt, så bakterier ikke føres rundt.

Enten er der rent, eller også er der ikke.

Meget mere end rengøring

Skal din facade pudses op, dit lager affugtes eller din kloak spules igennem? Så kan vi også hjælpe dig med det. Hos Cas Cas Gruppen er vi mere end din rengøringspartner. Vi er dem, du kan ringe til, hvis du har andre opgaver du vil have løst – og vi kan agere akut, hvis behovet opstår.

Læs mere om vores komplette Facility Service løsninger lige her.

Skal vi løfte din food-rengøring?

Kunne du tænke dig et uforpligtende tilbud? Ring til os på telefon 70 70 73 10 eller benyt dig af kontaktformularen til højre – så vender vi tilbage til dig.

Du er selvfølgelig også velkommen til at kontakte os, hvis du har spørgsmål eller kunne bruge et godt råd – vi brænder for rengøring og deler gerne vores viden!

Vil du høre mere om food-rengøring?

TOP