Tel: +45 70 70 73 10CASCASONLINE

Food-rengøring Kolding

Er Jeres fødevareproduktion beliggende i Kolding, og ønsker I professionel food-rengøring af højeste kvalitet, så kan vi assistere Jer.

Hos Cas Cas Gruppen A/S tilbyder vi food-rengøring i alle typer af fødevareproduktionsvirksomheder, og vi kan stå inde for at kvaliteten af rengøringen altid vil leve op til Jeres forventninger.

Undgå driftsstop

Cas Cas Gruppen er en af Danmarks førende leverandører inden for food-rengøring. Vores erfarne og professionelle rengøringsassistenter har stort kendskab til tekniske løsninger, så I kan altid være sikre på, at Jeres produktionsanlæg er 100% rengjorte.

For os er rengøring ikke ”bare” rengøring. Korrekt udført rengøring hvor kvaliteten er i top, er en medvirkende faktor til at undgå driftsstop. Det kan derfor betale sig for Jer at investere i kompetent og erfaren rengøring.

Rengøring ned til mindste detalje

Som fødevareproducent er det ikke nok kun at holde produktionsanlæggene i top. Toiletter, kontorer, gangarealer og lignende skal også rengøres ordentligt, så bakterierne ikke føres rundt.

Enten er der rent, eller også er der ikke.

Meget mere end rengøring

Skal Jeres facade pudses op, lageret affugtes eller kloakken spules igennem? Så kan vi også hjælpe Jer med det. Hos Cas Cas Gruppen er vi mere end Jeres rengøringspartner. Vi er dem, I kan ringe til, hvis I har andre opgaver I vil have løst – og vi kan agere akut, hvis behovet opstår.

Læs mere om vores komplette Facility Service løsninger lige her.

Ring til os på

eller skriv til os

Skal vi løfte Jeres food-rengøring?

Kunne I tænke Jer et uforpligtende tilbud? Ring til os på telefon 70 70 73 10 eller benyt Jer af kontaktformularen til højre – så vender vi tilbage til Jer.

I er selvfølgelig også velkommen til at kontakte os, hvis I har spørgsmål eller kunne bruge et godt råd – vi brænder for rengøring og deler gerne vores viden!

TOP