Tel: +45 70 70 73 10CASCASONLINE

Food-rengøring Kastrup

Hos Cas Cas Gruppen A/S kan vi assistere Jer med food-rengøring, hvis Jeres fødevareproduktion er placeret i Kastrup eller omegn.

Vi tilbyder professionel food-rengøring af højeste kvalitet til alle typer af fødevareproduktionsvirksomheder i Kastrup, uanset om Jeres produktion beskæftiger sig med kød, læskedrikke, mejeriprodukter eller andet.

Altid kvalitetsrengøring

Vi ved, at rengøringen i Jeres fødevareproduktion skal altid være 100% i top. Det er derfor vigtigt, at I har en rengøringspartner I har tiltro til.

Med mere en 20 års erfaring i branchen kan vi understøtte Jeres rengøring på bedst mulig vis.

For os er rengøring ikke ”bare” rengøring. Korrekt udført food-rengøring er det der gør, at Jeres fødevareproduktion undgår driftsstop samtidig med, at kvaliteten af Jeres håndværk forbliver intakt.

Høj standard og ekspertise

Kvaliteten og hygiejnen i fødevareproduktionsvirksomheder skal leve op til høje krav og standarder. Der er derfor vigtigt, at der på intet tidspunkt kan sættes en finger på kvaliteten af rengøringen i Jeres produktion.

Vores professionelle rengøringsassistenter har stor erfaring og knowhow med tekniske løsninger, så I kan være helt sikker på, at Jeres produktionsanlæg på korrekt vis skilles ad, rengøres og samles igen.

Foruden produktionsanlæg, er det vigtigt at kvaliteten rengøringen af kontorer, toiletter, gange og lignende også er i top, så bakterier ikke føres ind i Jeres produktionsområde.

Ring til os på

eller skriv til os

Mere end food-rengøring

Hos Cas Cas Gruppen er vi meget mere end Jeres rengøringspartner. Vi kan hurtigt rykke ud ved akutte behov – for eksempel hvis der er brug for Skadeservice, hjælp til at flytte eller I mangler plads til opbevaring.

Vi kan også assistere med vinduespolering, affaldshåndtering, pleje og vedligeholdelse af Jeres udendørs arealer og meget, meget mere.

Skal vi tage en snak?

Ring til os på 70 70 73 10 eller benyt Jer af kontaktformularen til højre, hvis I vil høre mere om food-rengøring til Jeres fødevareproduktion.

TOP