Tel: +45 70 70 73 10CASCASONLINE

Food-rengøring Hvidovre

Ligger Jeres fødevareproduktion i Hvidovre eller omegn, tilbyder vi hos Cas Cas Gruppen A/S professionel food-rengøring af højeste kvalitet.

Rengøring er ikke bare rengøring. For os er korrekt udført food-rengøring det der afholder vores kunders fødevareproduktion fra driftsstop – og vi kan også hjælpe Jer.

Altid rengøring af højeste kvalitet

Som kunde hos os kan I altid være sikre på, at I vil få food-rengøring af højeste kvalitet i Jeres fødevarevirksomhed.

Vi foretager løbende selvstændig kontrol af vores udførte rengøring hos alle vores kunder. Er der kritiske områder benytter vi os af ATP-målinger.

Enten er der rent, eller også er der ikke.

Alle typer af fødevareproducenter

Uanset om Jeres fødevareproduktion beskæftiger sig med kød, mejeriprodukter, frugt og grønt eller andre fødevarer, kan vi løse Jeres food-rengøring perfekt.

Vores professionelle og uddannede rengøringsassistenter har stor erfaring med tekniske løsninger. I kan derfor være sikre på, at vores rengøringsassistenter kan skille Jeres produktionsanlæg fra hinanden, grundigt rengøre delene og samle dem korrekt igen.

Nem kontakt med os

Hos Cas Cas Gruppen går vi meget op i at have et tæt samarbejde med vores kunder. Via vores digitale kvalitetsovervågningsportal, CASCASonline, har vi gjort det endnu nemmere for Jer som kunde at komme i kontakt med os.

Ring til os på

eller skriv til os

Her kan I følge med i, hvilke opgaver der er blevet løst i henhold til samarbejdsaftalen, I kan lægge flere opgaver ind eller melde eventuelle reklamationer. Skulle der opstå reklamationer vil disse altid blive udbedret inden for 24 timer.

Vi tror på, at et tæt samarbejde med god kommunikation mellem kunde og leverandør er vejen frem til perfekt løst food-rengøring.

Hør dine muligheder i dag

Skal vi tage en snak om food-rengøring i Jeres virksomhed? Udfyld kontaktformularen til højre eller ring til os på 70 70 73 10. Så kan vi sammen finde frem til den helt korrekte food-rengøring til Jeres fødevareproduktion.

Vi glæder os til at høre fra Jer.

TOP