Food-rengøring Hvidovre

Ligger din fødevareproduktion i Hvidovre eller omegn, kan vi hos Cas Cas Gruppen A/S tilbyde professionel food-rengøring af højeste kvalitet.

Rengøring er ikke bare rengøring. For os er korrekt udført food-rengøring det der afholder vores kunders fødevareproduktion fra driftsstop – og vi kan også hjælpe dig.

Altid rengøring af højeste kvalitet

Som kunde hos os kan du altid være sikker på, at du vil få food-rengøring af højeste kvalitet i din fødevarevirksomhed.

Vi foretager løbende selvstændig kontrol af vores udførte rengøring hos alle vores kunder. Er der kritiske områder benytter vi os af ATP-målinger.

Enten er der rent, eller også er der ikke.

Alle typer af fødevareproducenter

Uanset om din fødevareproduktion beskæftiger sig med kød, mejeriprodukter, frugt og grønt eller andre fødevarer, kan vi løse din food-rengøring perfekt.

Vores professionelle og uddannede rengøringsassistenter har stor erfaring med tekniske løsninger. Du kan derfor være sikker på, at vores rengøringsassistenter kan skille dine produktionsanlæg fra hinanden, grundigt rengøre delene og samle dem korrekt igen.

Nem kontakt med os

Hos Cas Cas Gruppen går vi meget op i at have et tæt samarbejde med vores kunder. Via vores digitale kvalitetsovervågningsportal, CASCASonline, har vi gjort det endnu nemmere for dig som kunde at komme i kontakt med os.

Her kan du følge med i, hvilke opgaver der er blevet løst i henhold til samarbejdsaftalen, du kan lægge flere opgaver ind eller melde eventuelle reklamationer. Skulle der opstå reklamationer vil disse altid blive udbedret inden for 24 timer.

Vi tror på, at et tæt samarbejde med god kommunikation mellem kunde og leverandør er vejen frem til perfekt løst food-rengøring.

Hør dine muligheder i dag

Skal vi tage en snak om food-rengøring i din virksomhed? Udfyld kontaktformularen til højre eller ring til os på 70 70 73 10. Så kan vi sammen finde frem til den helt korrekte food-rengøring til din fødevareproduktion.

Vi glæder os til at høre fra dig.

Få dit uforpligtende tilbud i dag

TOP