Tel: +45 70 70 73 10CASCASONLINE

Food-rengøring Glostrup

Hos Cas Cas Gruppen A/S tilbyder vi food-rengøring i Glostrup og omegn til fødevareproduktionsvirksomheder af højeste kvalitet.

Uanset om I har behov for food-rengøring efter hver produktionsdag eller blot et par gange om ugen, kan vi assistere Jer.

Vi har mere en 20 års erfaring i rengøringsbranchen, og vores dygtige rengøringsassistenter er både uddannede og har stor erfaring med tekniske løsninger. Derfor kan du trygt stole på, at Jeres produktionsanlæg er i de bedste hænder.

Jeres sikkerhed

Hos Cas Cas Gruppen er vi en af Danmarks førende leverandører af food-rengøring, og vi sætter en ære i at have et tæt samarbejde med vores kunder.

Vi er af den overbevisning, at et tæt samarbejde mellem kunde og leverandør resulterer i perfekt løste opgaver – hver gang. Netop derfor har vi gjort det nemt for Jer at komme i kontakt med os, via vores digitale kvalitetsovervågningsportal, CASCASonline.

Her kan I følge med i hvilke opgaver der bliver løst i henhold til kontrakten, lægge flere opgaver ind eller melde eventuelle reklamationer. Disse reklamationer vil altid blive udbedret inden for 24 timer.

Undgå driftsstop

For os er rengøring ikke bare rengøring. Enten er der rent, eller også er der ikke.

Vi ved, hvor vigtigt det er, at alt Jeres inventar og produktionsanlæg lever 100% op til de høje kvalitets- og hygiejnekrav. Gør de ikke det, risikerer I driftsstop. Vi går derfor aldrig på kompromis med kvaliteten af Jeres rengøring.

Vil I høre mere?

Ring til os på

eller skriv til os

Har I lyst til at tage en uforpligtende snak om food-rengøring i din fødeproduktion, er I velkommen til at ringe til os på telefon 70 70 73 10.

I er også velkommen til at benytte Jer af kontaktformularen til højre, eller komme forbi vores kontor på Sydvestvej 130 i Glostrup.

TOP