Tel: +45 70 70 73 10CASCASONLINE

Food-rengøring Fredericia

Hos Cas Cas Gruppen A/S tilbyder vi professionel food-rengøring i Fredericia og omegn til alle typer af fødevareproduktionsvirksomheder.

Med mere end 20 års erfaring i rengøringsbranchen kan vi assistere Jer med rengøring af højeste kvalitet, uanset om I har behov for food-rengøring efter hver produktionsdag eller et par gange om ugen.

Alle typer af fødevareproduktioner

Uanset om Jeres fødevareproduktion består af kød, mejeri, bageri eller en blanding af det hele, kan vi hos Cas Cas Gruppen assistere med kompetent food-rengøring hos Jer.

Vores professionelle rengøringsassistenter er alle uddannede, og har stor erfaring med tekniske løsninger. Derfor kan I roligt overlade rengøringen af Jeres produktionsanlæg til vores rengøringsassistenter.

Vi går aldrig på kompromis med kvaliteten

Foruden produktionsanlæg skal resten af Jeres virksomheds rengøring også være 100% i top. Det er vigtigt at toiletter, kontorer, gange og lignende holdes rene, så bakterier ikke føres derfra og ind i produktionen.

Vi ved, at kvalitet og hygiejne i fødevareproduktioner skal leve 100% op til høje krav og standarder. Lever Jeres arealer og produktionsanlæg ikke op til dette, kan det i værste tilfælde betyde driftsstop for Jeres fødevareproduktion - netop derfor går vi hos Cas Cas Gruppen aldrig på kompromis med kvaliteten af vores food-rengøring.

Mere end rengøring

Cas Cas Gruppen er meget mere end Jeres rengøringspartner. Vi har et hav af forskellige Facility Services vi kan tilbyde Jer, herunder blandt andet vinduespolering, grøn pleje og vedligeholdelse, skadeservice og meget, meget mere.

Hvad end I har behov for, inde såvel som ude, kan vi hjælpe Jer med. Vi kan også agere akut, hvis behovet opstår.

Ring til os på

eller skriv til os

Vil du høre mere om food-rengøring?

Har I nogle spørgsmål eller ønsker I en uforpligtende snak, er I velkommen til at kontakte os på telefon 70 70 73 10. I kan også benytte Jer af kontaktformularen til høje.

Vi glæder os til at høre fra Jer.

TOP