Food-rengøring Fredericia

Hos Cas Cas Gruppen A/S tilbyder vi professionel food-rengøring i Fredericia og omegn til alle typer af fødevareproduktionsvirksomheder.

Med mere end 20 års erfaring i rengøringsbranchen kan vi assistere med rengøring af højeste kvalitet, uanset om du har behov for food-rengøring efter hver produktionsdag eller et par gange om ugen.

Alle typer af fødevareproduktioner

Uanset om din fødevareproduktion består af kød, mejeri, bageri eller en blanding af det hele, kan vi hos Cas Cas Gruppen assistere med kompetent food-rengøring hos dig.

Vores professionelle rengøringsassistenter er alle uddannede, og har stor erfaring med tekniske løsninger. Derfor kan du roligt overlade rengøringen af dine produktionsanlæg til vores rengøringsassistenter.

Vi går aldrig på kompromis med kvaliteten

Foruden produktionsanlæg skal resten af din virksomheds rengøring også være 100% i top. Det er vigtigt, at toiletter, kontorer, gange og lignende holdes rene, så bakterier ikke føres derfra og ind i produktionen.

Vi ved, at kvalitet og hygiejne i fødevareproduktioner skal leve 100% op til høje krav og standarder. Lever dine arealer og produktionsanlæg ikke op til det, kan det i værste tilfælde betyde driftsstop for fødevareproduktion - netop derfor går vi hos Cas Cas Gruppen går aldrig på kompromis med kvaliteten af vores food-rengøring.

Mere end rengøring

Cas Cas Gruppen er meget mere end din rengøringspartner. Vi har et hav af forskellige Facility Services vi kan tilbyde dig, blandt andet vinduespolering, grøn pleje og vedligeholdelse, skadeservice og meget, meget mere.

Hvad end du har behov for, såvel inde som ude, kan vi hjælpe dig med. Vi kan også agere akut, hvis behovet opstår.

Vil du høre mere om food-rengøring?

Har du nogle spørgsmål eller ønsker du en uforpligtende snak, er du velkommen til at kontakte os på telefon 70 70 73 10. Du kan også benytte dig af kontaktformularen til høje.

Vi glæder os til at høre fra dig.

Vil du høre mere om food-rengøring?

TOP