Tel: +45 70 70 73 10CASCASONLINE

Food-rengøring Brøndby

Er Jeres produktion pletfri?

Som fødevareproducent ved I, at kvaliteten af rengøringen er altafgørende for stabil drift. Lever rengøringen i Jeres produktion ikke op til en høj standard, kan I risikere driftstop. Det er derfor vigtigt, at I har en rengøringspartner I kan regne med og stole på.

Hos Cas Cas Gruppen A/S kan vi assistere med food-rengøring i Brøndby til alle typer af fødevareproducenter. Med mere end 20 års erfaring i branchen, samt professionelle og dedikerede medarbejdere, kan vi med sikkerhed varetage Jeres food-rengøring.

Har I lyst til at følge med i nogle af de opgaver vi løser for vores kunder, når vi får nye medarbejdere eller når vi har noget på hjertet? Klik her.

Jeres sikkerhed

Med en samarbejdsaftale hos os, vil I få tilknyttet en fast serviceleder, der holder snor i alle opgaverne samtidig med, at I får adgang til vores digitale kvalitetsovervågningsportal, CASCASOnline.dk.

På CASCASOnline.dk vil I kunne følge med i alle opgaver som bliver udført i forhold til samarbejdsaftalen. I har også mulighed for at lægge flere opgaver ind, eller melde eventuelle reklamationer, ferielukning og lignende. Læs mere om CASCASOnline.dk lige her.

Enten er der rent, eller også er der ikke.

Ingen halvhjertet rengøring

Opfølgning, kontrol og kvalitetssikring er vejen frem til rengøring af højeste kvalitet.

Bakterier er ikke synlige for det blotte øje, og derfor kan det være nødvendigt at benytte professionel hygiejnerengøring. Hos Cas Cas Gruppen er vi specialister på dette område, og vi kan garantere en høj standard inden for food-rengøring.

Ring til os på

eller skriv til os

Vi foretager løbende kontrol af rengøringen hos vores kunder, og vi benytter os at ATP-målinger på kritiske områder. Så kan I være sikre på, at Jeres produktion er ren helt ned til mindste detalje.

Læs mere om ATP-målinger her.

Kontakt os i dag

Ønsker I at høre mere om food-rengøring i Brøndby til Jeres fødevareproduktion, så ring til os på 70 70 73 10, send en mail til kontakt@cascasgruppen.dk eller benyt Jer af kontaktformularen til højre.

Vi ser frem til at høre fra Jer.

TOP