Tel: +45 70 70 73 10CASCASONLINE

Food-rengøring Albertslund

Er Jeres fødevareproduktion beliggende i Albertslund eller omegn, og ønsker I en seriøs samarbejdspartner der kan levere food-rengøring af højeste kvalitet? Så er I landet på den rigtige side.

Hos Cas Cas Gruppen A/S tilbyder vi food-rengøring i Albertslund til alle typer af fødevareproduktionsvirksomheder. Vi er specialister inden for food-rengøring, og vores professionelle rengøringsassistenter er specielt uddannede og har stor erfaring med tekniske løsninger.

Høje krav til fødevarevirksomheder

Der stilles høje krav til kvalitet og hygiejne i fødevareproduktioner, og efterleves disse krav ikke, kan det i værste tilfælde betyde driftstop i produktionen. Det er derfor vigtigt, at I har en seriøs rengøringspartner der kan sit kram, og som I har tillid til.

Det er ikke nok, at det kun er rengøringen af Jeres produktionsanlæg, der er i orden. Toiletter, kontorer, reception, lagere og lignede skal også rengøres grundigt, så bakterier ikke føres derfra og ind til produktionsanlæggene. Enten er der rent, eller også er der ikke.

100% i orden – hver gang

Som kunde hos Cas Cas Gruppen kan I være sikre på, at kvaliteten af Jeres food-rengøring altid er 100% i orden.

Vi foretager løbende kontrol af vores rengøring hos alle vores kunder, og benytter ATP-målinger på kritiske områder. Kontrol, opfølgning og kvalitetssikring – det er vejen til fejlfri rengøring.

Mere end bare rengøring

Uanset om I har brug for rengøring dagligt eller et par gange om ugen i Jeres fødevareproduktion, kan vi hjælpe Jer. Vi agerer også akut, hvis behovet opstår.

Ring til os på

eller skriv til os

Vi sætter en ære i at kende vores kunder og opretholde et tæt samarbejde, og vi står altid klar til at vejlede og rådgive Jer i forhold til Jeres behov og ønsker.

Foruden food-rengøring står vi også til rådighed med vinduespolering, renovation, skadeservice og meget, meget mere.

Skal vi tage en uforpligtende snak?

Ring til os på telefon 70 70 73 10 eller benyt kontaktformularen til højre for en uforpligtende snak om food-rengøring i Jeres virksomhed.

TOP