Tel: +45 70 70 73 10CASCASONLINE

Facility Service Valby

Undgå tidsspild

Hos Cas Cas Gruppen A/S tilbyder vi Facility Service i Valby til alle typer boligforeninger og virksomheder.

Med årelang erfaring i branchen samt professionelle og passionerede medarbejdere kan I stole på, at Jeres boligforening eller virksomhed altid er i kompetente hænder.

Hvad er Facility Service?

Facility Service dækker over rengøring, pleje og vedligehold af flere arealer – inde som ude.

Det vil sige, at Cas Cas Gruppen kan assistere med den daglige eller ugentlige rengøring af toiletter, køkkener, trapper, gulve, vinduer og levering af forbrugsmaterialer. Vi udfører også hygiejnerengøring, så afspritning af alle dørhåndtag, låger, vandhaner og lignende er en del af vores ydelser.

Ydermere kan vi slå Jeres græs, klippe hækken og spule kloakken.

I samarbejde med Jer, udarbejder vi en skræddersyet plan til Jeres boligforening eller virksomhed over hvilke services I ønsker, hvor hyppigt de skal udføres samt andre praktiske informationer. Når aftalen er på plads, sørger vi for at samarbejdsaftalen kører problemfrit.

Mange fordele til Jer

Når I har en Facility Service aftale hos os, vil I hurtigt opleve, at I sparer tid og ressourcer, hvilket er en af fordelene ved kun at have én leverandør tilknyttet.

Derudover vil I få en serviceleder tilknyttet, samtidig med at I vil få adgang til vores kvalitetsovervågningsprogram, CASCASOnline.dk.

Ring til os på

eller skriv til os

Her vil I blandt andet kunne følge med i arbejdet vi udfører, kontrolsedler, I kan lægge ekstraopgaver ind eller melde eventuelle reklamationer. Læs mere om CASCASOnline her.

Vi er af den overbevisning, at gode og informative dialoger er vejen frem til gode og lange samarbejder.

Slå til nu

Hvis I ønsker at tage en snak eller vil have et uforpligtende tilbud, er I altid velkommen til at ringe til os på telefon 70 70 73 10, skrive en mail på kontakt@cascasgruppen.dk eller benytte Jer af kontaktformularen oppe til højre.

Vi glæder os til at høre fra Jer.

Følg med i vores arbejde

Kunne I tænke Jer at se hvilke typer af opgaver vi løser, hvem vi er eller hvad vi kan?

Klik her og se vores seneste opslag på Facebook. Vi opdaterer vores side løbende.

TOP