Tel: +45 70 70 73 10CASCASONLINE

Facility Service København

Fremstår Jeres arealer præsentable?

En samarbejdsaftale om Facility Service i København, er en af mange serviceydelser Cas Cas Gruppen A/S kan tilbyde Jeres virksomhed eller boligforening.

Med mere end 20 års erfaring i branchen, har vi den fornødne ekspertise og professionalisme til at løfte alle Jeres Facility Service opgaver i København og omegn.

Hvad er Facility Service?

Fagudtrykket Facility Service dækker over rengøring, pleje og vedligeholdelse af alle indendørs- og udendørsarealer.

Det vil sige, at vi hos Cas Cas Gruppen kan assistere Jer med rengøring af blandt andet trapper, køkkener og toiletter, samt pleje og vedligehold af eksempelvis Jeres grønne områder, parkeringsarealer og kloakker.

Kort fortalt kan vi tage hånd om alle Jeres arealer indenfor og udenfor.

Langt de fleste af vores kunder vælger den samlede Facility Service pakke. Der er dog altid plads til tilføjelser og fravalg i pakken, så I får en fuldstændig skræddersyet løsning til Jer.

Hvad er fordelen ved at have en Facility Service aftale?

Der er mange fordele for Jer, ved at indgå en Facility Service aftale med Cas Cas Gruppen.

Én af de største fordele, er de penge I kan spare, ved at have os som totalleverandør tilknyttet Jeres virksomhed eller boligforening. Når I kun har en leverandør tilknyttet, kan en masse omkostninger spares væk i forhold til tid, lønninger og transport.

Ring til os på

eller skriv til os

Vi er af den overbevisning, at gode og informative dialoger er vejen frem til gode og lange samarbejder.

Hvad venter I på?

Er I interesseret i at indhente et uforpligtende tilbud, eller ønsker I at høre mere om Facility Service i København, er I altid velkommen til at ringe til os på telefon 70 70 73 10, skrive en mail til kontakt@cascasgruppen.dk eller benytte Jer af kontaktformularen øverst til højre. Valget er op til Jer.

Så kan vi tage en snak om Jeres ønsker og behov.

TOP