Tel: +45 70 70 73 10CASCASONLINE

Facility Service Hvidovre

Spar tid og ressourcer

Bruger I alt for meget tid på at tage kontakt til og rykke for flere af Jeres leverandører? Så har I brug for en Facility Service aftale hos Cas Cas Gruppen A/S.

Vi tilbyder Facility Service i Hvidovre til alle typer boligforeninger og virksomheder. Med en Facility Service aftale hos os, vil I kun have én fast kontaktperson, som har snor i alle de opgaver I ønsker at få løftet.

Professionel kvalitet og høje standarder

Vi har mere end 20 års erfaring i branchen, vores medarbejdere er top professionelle og vi går aldrig på kompromis med kvaliteten af vores rengøring, pleje eller vedligehold.

Vi kan blandt andet assistere med følgende:

Ring til os på

eller skriv til os

Uanset hvilke services I ønsker, kan I altid være sikre på, at vi løser opgaverne perfekt for Jer.

Abonnementet til Jer

Langt de fleste af vores kunder vælger den fulde Facility Service pakke, hvor vi tager hånd om alle deres indendørs- og udendørs arealer. Det gør de, da de kan spare tid og ressourcer, når én leverandør som os varetager samtlige opgaver.

Selvom vores kunder vælger den fulde Facility Service pakke, har I naturligvis altid mulighed for at tilpasse den efter Jeres ønsker og behov.

Nemt og enkelt.

Hvad koster det?

Prisen på Facility Service er meget varierende og afhænger af, hvor stor Jeres bygning er, hvor mange services I ønsker og hvor ofte I vil have at vi skal komme.

Kontakt os endelig, så vi kan tage en snak om Jeres ønsker og behov samt arrangere en uforpligtende besigtigelse af Jeres arealer.

Lad os tage en snak

Har I nogle spørgsmål eller ønsker I et uforpligtende tilbud på Facility Service i Hvidovre? Ring til os på telefon 70 70 73 10 eller skriv en mail til kontakt@cascasgruppen.dk. Du også benytte dig af kontaktformularen til højre.

Vi lægger løbende opslag vedrørende vores arbejde, personale og nyttige informationer op på vores Facebook side. Klik her og følg med i vores hverdag.

TOP