Landskabspleje

Trimmet og velholdte udendørsarealer

Vælg CAS CAS Gruppen til din landskabspleje

Vi klarer det hele, om det er Snerydning, græsslåning, træfældning, hækkeklipning, lugning, asfaltreparation, renhold mm. skal du kontakte os - I har en fast kontaktperson der løser problemerne uanset hvilken del af aftalen, det drejer sig om. Din opgave er i sikre hænder.

Som totalleverandør får vi et indgående kendskab til jeres ejendom, og vil som oftest kunne forudse behovene, før de bliver til problemer.

Èn samlet leverandør betyder lavere priser. I får faste, lave og gennemskuelige priser, uanset om opgaven er lille eller stor. Vi koordinerer vi opgaverne, så arbejdet bliver udført, når vi alligevel er på jeres ejendom eller i nærheden af den. Vi har ingen udgifter til en stor administration - jeres kontaktperson står for al administration, så der ikke går noget tabt i systemet og så tiden bruges optimalt.

 

En aftale med os er en aftale man kan regne med

Når I laver en aftale med os, ved i, hvad det koster hver gang I får slået græs eller luget bede, og hvad det koster pr. måned og pr. år. En aftale med os er en aftale man kan regne med. Vi kan altid levere dokumentation for de opgaver, vi har løst.

Hvorfor vælge os?

Vi kan med selvtillid sige at du skal vælge os, når du vælger udbyder til servicering af udendørsarealer. Vi har en lang række glade og tilfredse kunder og mange års erfaring. Kontakt os i dag på telefon eller mail, og lad os få en snak om hvorfor du skal vælge os til dine udendørsarealer.

Eller udfyld nedenstående formular, så kontakter vi dig hurtigst muligt.

Vores samarbejdspartner

Læs mere om landskabspleje på vores samarbejdspartners website.

VI ARBEJDER MED SNERYDNING, GRÆSSLÅNING, HÆKKEKLIPNING, LUGNING, ASFALTREPARATION OG MEGET MERE.

Vores erfarne og professionelle folk har i mange år fældet træer for både private, kommuner og virksomheder. Vi kan klare træfældning hurtigt og til en skarp pris. Træfældning er ikke altid et gør-det-selv arbejde og derfor anbefaler vi dig at lade en professionel træfælder om det.
Vi tilbyder stub- og rodfræsning til både private og erhverv. Størrelsen på stubbene eller rødderne er intet problem – Vores medarbejdere har mange års erfaring, så vi ved hvad der skal til, uanset størrelsen. Vi fjerner stubben med vores professionelle stubfræser.
Vi er eksperter i træbeskæring og tilbyder det til både private, erhverv og kommuner. Ingen opgave er for lille eller for stor til, at vi kan håndtere den. Vi ordner enhver type opgave, hvad enten du skal have reduceret kronen, udtydning eller opstamning/kroneløft.
Vi hjælper dig med at få styr på dine grønne områder. Bor du i en grundejerforening, eller er du i en virksomhed, hvor fællesarealerne skal holdes, tilbyder vi en fast serviceaftale, hvor vi slår græsset og holder ukrudtet nede. Kontakt os for ufforpligtende tilbud i dag.
Sammen med dig, lægger vi en plan med dine ønsker for snerydning og saltning. Vi udfører professionel snerydning og saltninger for boligforeninger, virksomheder og det offentlige Vil I også have sikre arealer at færdes på, når der er frost?
Hvad enten du har behov for anlæg af græsplæne, beplantning i have, park, skov eller mark, så er vi klar til at hjælpe dig. Vil du have et resultat med det samme? Vælg rullegræ! Vi står for både klargøring og udlægning af nyt rullegræs.
Hos os kan du få udbedret asfalthullerne i vejen. Vi arbejder med varm asfalt, som giver dig det bedste resultat. Vi udfører og tilbyder asfaltarbejde i alle størrelser. Alt fra et lille hul der skal lappes – Til større belægninger.
Vi tilbyder fejning med vores fejesugmaskine til både virksomheder, kommuner og foreninger. Vi ved, hvor vigtigt det er for vores kunder at have pæne udendørsarealer – Både de grønne og de grå.

Lad os forsætte med en dialog om din virksomheds behov. Udfyld nedenstående formular.
Vi 
kontakter dig uforpligtende, hurtigst muligt.

TOP