Vi betragter affald som en ressource frem for en udgift

Vi klarer alt fra planlægning og logistik til transport og affaldssortering

RENOVATION

Det vigtigste for Cas Cas Gruppen A/S i forbindelse med affaldshåndtering, er at affald sorteres så mest muligt går til genanvendelse. Vi sætter en ære i at vores kunder og samarbejdspartnere har en høj genanvendelsesprocent.

Vi rådgiver flere typer virksomheder, bl.a. bygge- og anlægsvirksomheder, store og små produktionsvirksomheder, butikker, kommuner, ejendomsselskaber og andre. Ingen opgave er for lille eller for stor, og ingen opgave er for kompleks.

Cas Cas Gruppen A/S betragter affald som en ressource frem for en udgift, og vi tager os af alt. Lige fra rådgivning angående placering af materiel, sortering, økonomisk beregning, planlægning, logistik, bortskaffelse, affaldsregnskaber, kort sagt alt indenfor renovation. Vores erfaring med rådgivning af affaldsløsninger er mere end 20 år, og ordentlighed er for os en selvfølgelighed.

Da vi er uvildige, finder vi den vognmand eller transportør som passer bedst til opgaven. Vi har et stort netværk inden for branchen, så alle opgaver løses.

Vi rådgiver bl.a. inden for:

  • Den daglige affaldshåndtering
  • Udlejning af affaldsmateriel
  • Bortskaffelse af restprodukter fra produktion
  • Håndtering af fortrolige materialer
  • Destruktion af kasserede varer
  • IT-affald
  • Løsopgaver i forbindelse med ombygning, rydning, flytning og lignende
  • Levering af diverse materialer, såsom grus, sten og lignende.

Et udpluk af projekter vi beskæftiger os med:

For at optimere håndteringen for genanvendelse af madaffald, har vi blandt andet udviklet en opsamlingstank, som er en fornyelse indenfor denne affaldsfraktion.

Genanvendelse af brugte tøjfibre. Til at aftage denne fraktion, har vi mæglere her i landet og udlandet, og fibrene genanvendes til blandt andet tæpper og andre tekstiler.

Du er velkommen til at kontakte os, hvis du ønsker at høre mere om hvad vi kan eller hvis vi kan hjælpe dig eller din virksomhed med en gennemgang af dit affald, så vi sammen kan finde en affaldsløsning som fungerer.

Eller udfyld nedenstående formular, så kontakter vi dig hurtigst muligt.

TOP