MILJØBEVIST ERHVERVSRENGØRING

De bedste miljøprodukter, for sundt indeklima, trivsel og arbejdsglæde.

Erhvervsrengøring og disinfektion

Rengøring af inventar og maskiner skal foretages så hyppigt, som det af hygiejniske grunde er påkrævet. Redskaber, maskiner m.m. skal rengøres og om nødvendigt desinficeres mindst én gang hver arbejdsdag. Beholdere skal altid rengøres efter tømning.

Foodrengøring udføres altid med varmt vand, effektive og godkendte rengørings midler, samt micro fiber klude.  Hos Cas Cas Gruppen A/S tages der altid maksimalt hensyn til miljøet.

Foodrengøring i fødevarevirksomheder

Cas Cas Gruppen A/S tilbyder professionel rengøring af fødevarevirksomheder. Inden for fødevareproduktion stilles skrappe krav til rengøringen og den skal derfor løses perfekt – hver gang. Kvaliteten af rengøringen kan betyde forskellen mellem driftstop og produktion. Derfor er det vigtigt for jeres virksomhed at I har en rengøringspartner I kan regne med og stole på.

Rengøringsplan for virksomheden

Cas Cas Gruppen A/S udarbejder i samarbejde med kunden en rengørings plan for hele virksomheden med forskrifter for, hvem der skal gøre rent, hvordan og hvor ofte, og hvordan rengørings kontrollen skal udføres. Udover den daglige rengøring, så hjælper rengørings planen med at sikre at også de periodiske opgaver bliver udført til tiden.

TIL GAVN FOR MILJØET, MENNESKER OG JERES VIRKSOMHEDS ØKONOMI

  • Ingen skadelige kemikalier og stoffer
  • Begrænset energiforbrug
  • Begrænset vand- og varmespild
  • Mere genanvendelse og ressourceeffektivitet
  • Vi kan også udføre særlig certifikatrengøring.

Cas Cas Gruppen A/S vil være kendt som en virksomhed, der tillægger miljøet afgørende vægt og i samarbejde med vore leverandører, til stadighed medvirker til udviklingen af nye metoder for at reducere miljøbelastningen.

Vi benytter kun Svanemærkede produkter, med dosering enhed og tydelig mærkning af mængde på alle sæber, sådan at vi minimere miljøbelastningen så meget det er muligt.

Eller udfyld nedenstående formular, så kontakter vi dig hurtigst muligt.

Effektiv kvalitetskontrol

- Sikrer at vi lever op til det vi lover kunden.

KONTROL MED ATP MÅLINGER

Mange produktionsvirksomheder har strenge krav til rengøring og desinfektion, udover kundens egne målinger, foretager CAS CAS GRUPPEN A/S selvstændigt løbende kontrol af rengørings kvaliteten, og udfører ATP målinger på kritiske områder.

Kontrol af erhvervsrengøring

OPTIMAL DRIFTSSIKKERHED OG TRYGHED

Cas Cas Gruppen A/S sørger for ensartet kvalitet, og sikre at virksomheden ikke rammes af produktions stop.
En god og stabil kvalitet betyder store besparelser for den enkelte virksomhed.

REGELMÆSSIG, GRUNDIG VASK OG RENGØRING

Giver præsentable omgivelse og sikre et bedre indeklima.

vejledning og rådgivning

Cas Cas Gruppen A/S tilbyder også vejledning og rådgivning i forhold til de bedste løsninger, og er med til at sikre at alle regler og lovgivninger bliver overholdt, ikke kun inden for korrekt rengøring men også i forhold til forskellige tests i produktionsenheder, bortskaffelse af affald mv.

Tæt samarbejde og løbende opfølgning

Hver kunde har en fast serviceleder tilknyttet, og (hvis det ønskes) planlægger vi faste ugentlige opfølgnings møder.
Vores serviceledere kan ydermere altid kontaktes både telefonisk og på email, og vi garantere opfølgning inden for 24 timer.

Uddannet personale i hygiejne og kemiforståelse

Vores rengørings medarbejdere har indgående kendskab til både hygiejne og kemi, samt forståelse for vigtigheden af kvaliteten af deres arbejde.

ARBEJDSMILJØ

Hos Cas Cas Gruppen A/S vægter vi et godt arbejdsmiljø og glade medarbejdere særdeles højt. Vi udvikler vores medarbejdere løbende for at sikre, at deres sikkerhed og deres kunnen inde for det område de arbejder. Vi tror på at positivitet på arbejdspladsen giver engagerede og mødestabile medarbejdere.
Læs mere her

FAST ABONNEMENT ELLER AD HOC

Cas Cas Gruppen A/S er en landsdækkende virksomhed, og tilbyder rengøringsservice og rådgivning både på bestilling og efter fast aftale.

Lad os forsætte med en dialog om din virksomheds behov. Udfyld nedenstående formular.
Vi 
kontakter dig uforpligtende, hurtigst muligt.

TOP