MILJØBEVIST ERHVERVSRENGØRING

De bedste miljøprodukter, for sundt indeklima, trivsel og arbejdsglæde.

Erhvervsrengøring og disinfektion

Rengøring af inventar og maskiner skal foretages så hyppigt, som det af hygiejniske grunde er påkrævet. Redskaber, maskiner m.m. skal rengøres, og om nødvendigt, desinficeres mindst én gang hver arbejdsdag. Beholdere skal altid rengøres efter tømning.

Foodrengøring udføres altid med varmt vand, effektive og godkendte rengørings midler samt micro fiber klude. Hos Cas Cas Gruppen A/S tages der altid maksimalt hensyn til miljøet.

Foodrengøring i fødevarevirksomheder

Cas Cas Gruppen A/S tilbyder professionel rengøring af fødevarevirksomheder. Indenfor fødevareproduktion stilles skrappe krav til rengøringen, og den skal derfor løses perfekt – hver gang. Kvaliteten af rengøringen kan betyde forskellen mellem driftstop og produktion. Derfor er det vigtigt for jeres virksomhed, at I har en rengøringspartner I kan regne med og stole på.

Rengøringsplan for virksomheden

Cas Cas Gruppen A/S udarbejder i samarbejde med jer som kunden en rengøringsplan for hele virksomheden med forskrifter for, hvem der skal gøre rent, hvordan, hvor ofte og hvordan rengørings kontrollen skal udføres. Udover den daglige rengøring hjælper rengøringsplanen med at sikre, at også de periodiske opgaver bliver udført til tiden.

TIL GAVN FOR MILJØET, MENNESKER OG JERES VIRKSOMHEDS ØKONOMI

  • Ingen skadelige kemikalier og stoffer
  • Begrænset energiforbrug
  • Begrænset vand- og varmespild
  • Mere genanvendelse og ressourceeffektivitet
  • Vi kan også udføre særlig certifikatrengøring.

Cas Cas Gruppen A/S vil være kendt som en virksomhed, der tillægger miljøet afgørende vægt. Vi vil i samarbejde med vores leverandører medvirke udviklingen af nye metoder, for at reducere miljøbelastningen. 

Vi benytter kun Svanemærkede produkter med doseringsenhed og tydelig mærkning på alle sæber, sådan at vi minimerer miljøbelastningen så meget det er muligt.

Eller udfyld nedenstående formular, så kontakter vi dig hurtigst muligt.

Effektiv kvalitetskontrol

- Sikrer at vi lever op til det vi lover kunden.

KONTROL MED ATP MÅLINGER

Mange produktionsvirksomheder har strenge krav til rengøring og desinfektion. Udover kundernes egne målinger foretager Cas Cas Gruppen A/S selvstændig løbende kontrol af rengøringskvaliteten, og udfører ATP målinger på kritiske områder.

Kontrol af erhvervsrengøring

OPTIMAL DRIFTSSIKKERHED OG TRYGHED

Cas Cas Gruppen A/S sørger for ensartet kvalitet, og sikrer at virksomheden ikke rammes af produktions stop.
En god og stabil kvalitet betyder store besparelser for den enkelte virksomhed.

REGELMÆSSIG, GRUNDIG VASK OG RENGØRING

Giver præsentable omgivelse og sikre et bedre indeklima.

vejledning og rådgivning

Cas Cas Gruppen A/S tilbyder vejledning og rådgivning i forhold til de bedste løsninger for jer, og er med til at sikre, at alle regler og lovgivninger bliver overholdt. Ikke kun indenfor korrekt rengøring, men også i forhold til forskellige tests i produktionsenheder, bortskaffelse af affald mv.

Tæt samarbejde og løbende opfølgning

Hver kunde har en fast serviceleder tilknyttet, og (hvis det ønskes) planlægger vi faste ugentlige opfølgnings møder.
Vores serviceledere kan ydermere altid kontaktes både telefonisk og på email, og vi garantere opfølgning inden for 24 timer.

Uddannet personale i hygiejne og kemiforståelse

Vores rengøringsmedarbejdere har indgående kendskab til både hygiejne og kemi, samt forståelse for vigtigheden af kvaliteten af deres arbejde.

ARBEJDSMILJØ

Hos Cas Cas Gruppen A/S vægter vi et godt arbejdsmiljø og glade medarbejdere særdeles højt. Vi udvikler vores medarbejdere løbende for at sikre, at deres sikkerhed og deres kunnen inde for det område de arbejder altid er af høj kvalitet. Vi tror på, at positivitet på arbejdspladsen giver engagerede og mødestabile medarbejdere.
Læs mere her

FAST ABONNEMENT ELLER AD HOC

Cas Cas Gruppen A/S er en landsdækkende facility service virksomhed, og tilbyder rengøringsservice og rådgivning både på bestilling og efter fast aftale.

Lad os forsætte med en dialog om din virksomheds behov. Udfyld nedenstående formular.
Vi 
kontakter dig uforpligtende, hurtigst muligt.

TOP