CAS CAS GRUPPEN A/S

Siden 1986 har vi specialiseret os i effektive totalløsninger og kan agere akut når behovet opstår.
Vi tager miljøet seriøst og prioriterer det højt i alle vores aktiviteter.

Foodrengøring i fødevarevirksomheder

Cas Cas Gruppen A/S tilbyder professionel foodrengøring til fødevarevirksomheder. Indenfor fødevareproduktion stilles skrappe krav til rengøringen, og den skal derfor løses perfekt – hver gang. Kvaliteten af rengøringen kan betyde forskellen mellem driftstop og produktion.

Derfor er det vigtigt for jeres virksomhed, at I har en rengøringspartner I kan regne med og stole på. Vores rengøringsmedarbejdere har indgående kendskab til både hygiejne og kemi, samt forståelse for vigtigheden af kvaliteten af deres arbejde.

Områder indenfor foodrengøring:

Cas Cas Gruppen A/S kan udføre foodrengøring hos mange forskellige typer af virksomheder.

 • Flycatering
 • Storkøkken
 • Slagterier
 • Fiskeindustri
 • Fødevare produktion
 • Mejerier
 • Levnedsmiddelindustrien
 • Produktionsvirksomheder mv.

Fødevarekvalitet og fødevarerelaterede sygdomme fylder meget i forbrugernes bevidsthed, og der er derfor stor fokus på hygiejneforholdene indenfor levnedsmiddelindustrien.

Rengøringen af produktionsfaciliteterne har stor betydning for den enkelte levnedsmiddelvirksomheds kerneforretning.
Cas Cas Gruppen leverer professionelt uddannet rengøringspersonale, Svanemærkede rengøringsprodukter og et kompromisløst resultat.

Kvalitet og miljøbevidsthed

Vores foodrengøring indebærer den højeste grad af kvalitet, sikkerhed og miljøbevidsthed. Kvalitetsafdelingen er en synlig instans i organisationen og står til rådighed for både kunder og medarbejdere.

Cas Cas Gruppen A/S er kendt som en virksomhed, der tillægger miljøet afgørende vægt og i samarbejde med vore leverandører, til stadighed medvirker til udviklingen af nye metoder for at reducere miljøbelastningen.

Rengøringen foretages på baggrund af en detaljeret udarbejdet handlingsplan, der sikrer en skridtvis behandling af rengøringsområder i henhold til områdets karakter.
Alle medarbejdere er grundigt uddannede, hvilket gør dem i stand til at levere en daglig foodrengøring, der lever op til de høje hygiejne- og kvalitetskrav, som giver 100% tilfredse kunder.

Driftsikkerhed og tryghed

En god og stabil kvalitet betyder store besparelser for den enkelte virksomhed. Cas Cas Gruppen A/S sørger for ensartet kvalitet og sikrer. at virksomheden ikke rammes af produktions stop.

Vi benytter primært Svanemærkede produkter

 • Ingen skadelige kemikalier og stoffer
 • Begrænset energiforbrug
 • Begrænset vand- og varmespild
 • Mere genanvendelse og ressourceeffektivitet
 • Vi kan også udføre særlig certifikatrengøring.

Vi benytter kun Svanemærkede produkter, med dosering enhed og tydelig mærkning af mængde på alle sæber, sådan at vi minimerer miljøbelastningen så meget det er muligt.

Til gavn for miljøet, mennesker og jeres virksomheds økonomi.

 

Erhvervsrengøring og desinfektion

Rengøring af inventar og maskiner skal foretages så hyppigt, som det af hygiejniske grunde er påkrævet. Redskaber, maskiner m.m. skal rengøres, og om nødvendigt, desinficeres mindst én gang hver arbejdsdag.

Foodrengøring udføres altid med varmt vand, effektive og godkendte rengøringsmidler samt microfiberklude. Hos Cas Cas Gruppen A/S tages der altid maksimalt hensyn til miljøet.

“Vi har beskæftiget os med området siden 1986 og har stor erfaring, samt et kæmpe netværk af samarbejdspartnere vi kan trække på. Vi er specialiseret i effektive totalløsninger og kan agere akut når behovet opstår. Vi tager miljøet seriøst og prioritere det højt i alle vores aktiviteter.”
– Jane Mahrt, Direktør

Måling og kontrol med ATP

Cas Cas Gruppen skaber struktur og overskuelige rammer for måling og opfølgning af kvalitetsniveauet. Vi sikrer, at hvert funktionsområde lever op til den lovede kvalitet.

Måling og opfølgning foregår ved hjælp ATP-målinger, som giver et overskueligt visuelt overblik af den leverede kvalitet. Vi hos Cas Cas Gruppen har stor erfaring med kvalitetssikring af vores serviceydelser, og har dertil indbyggede kontrolprocedurer, som kan tilpasses kundens behov.

Vi lægger stor vægt på kontinuerlig og effektiv dialog med kunden. Med Cas Cas Online har kunden et online visuelt kontrolpanel til at følge de opgaver der skal udføres, og kan nemt være i kontakt med Cas Cas Gruppen.

Mere om ATP-målinger

De fleste produktionsvirksomheder har strenge krav til rengøring og desinfektion. Udover kundernes egne målinger, foretager Cas Cas Gruppen A/S selvstændig løbende kontrol af rengøringskvaliteten, og udfører ATP målinger på kritiske områder.

ATP (Adenosin triphosfat) er et universelt molekyle der findes i alle levende celler. ATP virker som energitransportør i metaboliske processer. ATP er til stede i celler fra bakterier, dyr, mennesker, gær og skimmel. ATP-måling er en meget stærk løsning til rengøringskontrol i henhold til HACCP (Hazard Analysis and Critical Control Points).

ATP-måling anvendes i dag i en lang række brancher som f.eks levnedsmiddelindustrien, hospitaler, storkøkkener, sundhedsplejen i kommuner, svømmehaller, pharmaceutiske virksomheder og meget mere.

Tilpasset til din virksomheds behov

Vi har altid et tæt samarbejde med vores kunder, der bygger på gensidig tillid og respekt. Sammen med kundenerne skaber vi en skræddersyet løsning, der passer til den enkelte virksomheds behov. I kan få tid og ro til at passe og udvikle jeres forretningen. Vores kunder kan kombinere vores serviceydelser i en helhedsløsning med fokus på ressourceoptimering, effektivitet og systematisk planlægning. Vi har beskæftiget os med området siden 1986 og har dermed en enestående erfaring og ekspertise på levnedsmiddelområdet, til at skabe den optimale løsning for jeres virksomhed.

Fast abonnement / AD HOC

Cas Cas Gruppen A/S er en landsdækkende facility service virksomhed, og tilbyder rengøringsservice og rådgivning både på bestilling og efter fast aftale.

Kontakt os for at få et uforpligtende møde og hør mere om hvilke værdier vi kan skabe for din virksomhed.

Eller udfyld nedenstående formular, så kontakter vi dig hurtigst muligt.

Lad os forsætte med en dialog om din virksomheds behov. Udfyld nedenstående formular.
Vi 
kontakter dig uforpligtende, hurtigst muligt.

TOP